Ανθή Σαλαγκούδη: Η τρυφερή φωτογραφία με τον πατέρα της στο instagram

Του έχει μεγάλη αδυναμία

Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, αναρτώντας διάφορες στιγμές, τόσο από την προσωπική, όσο και από την επαγγελματική της ζωή. 

Ανθή Σαλαγκούδη: Μας συστήνει την αδερφή της, Μαρία

Η δημοσιογράφος μετά την απόδρασή της στη Μύκονο, επέστρεψε στον τόπο καταγωγής της, τη Θεσσαλονική. Παρά το επιβαρυμένο της πρόγραμμα, δεν έχασε την ευκαιρία να συναντηθεί με την οικογένειά της και να περάσουν λίγο χρόνο μαζί. 

Η πρώην παίκτρια του Survivor δημοσίευσε στο προφίλ της στο instagram ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τον πατέρα της, Γιώργο Σαλαγκούδη να της δίνει ένα γλυκό φιλί στο μέτωπο. 

«Dad», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ανθή Σαλαγκούδη και δίπλα μια καρδιά, θέλοντας έτσι να δείξει τη μεγάλη αδυναμία που έχει στον μπαμπά της.

Ανθή Σαλαγκούδη: «Για εμένα δεν ήταν εύκολη η κατάψυξη ωαρίων»

Πρόσφατα η Ανθή Σαλαγκούδη, καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» είχε αποκαλύψει τους λόγους για τους οποίους προχώρησε σε κατάψυξη ωαρίων.

«Μόλις έκανα την κατάψυξη ωαρίων ήθελα να κάνω ένα κανάλι στο Youtube γιατί υπήρχε αρκετό ενδιαφέρον από κοπέλες για αυτό το θέμα και ήθελα να βοηθήσω να ενημερωθεί περισσότερος κόσμος. Πριν ξεκινήσω τη διαδικασία είχα πάει σε μία εκπομπή για συνέντευξη και μετά δέχτηκα πολλά μηνύματα από κοπέλες και μου έλεγαν ότι ντρέπονται να το κάνουν, ότι φοβούνται. Όταν μπήκα στη διαδικασία να το κάνω ήθελα να ψάξω πράγματα πέρα από αυτά που μου έλεγε ο γιατρός μου και δεν υπήρχε αρκετή πληροφορία, οπότε αυτό το κενό ήθελα να το καλύψω σε αυτές τις κοπέλες. Πιστεύω ότι είναι και ταμπού και ότι είμαστε πολύ πίσω σε αυτό το θέμα και επειδή στην ηλικία που είμαι, αν ήξερα αυτά που ξέρω τώρα θα το είχα κάνει πολύ πιο νωρίς», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων η Ανθή Σαλαγκούδη. 

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top