Ανθή Σαλαγκούδη: «Για εμένα δεν ήταν εύκολη η κατάψυξη ωαρίων»

«Πιστεύω ότι είναι και ταμπού και ότι είμαστε πολύ πίσω»

Πριν από αρκετό καιρό η Ανθή Σαλαγκούδη αποφάσισε να μπει στη διαδικασία να κάνει κατάψυξη ωαρίων. Η δημοσιογράφος έχει μιλήσει ανοιχτά γι’ αυτό το γεγονός και σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» γνωστοποίησε τους λόγους που έκανε κάτι τέτοιο.

Ανθή Σαλαγκούδη: Ξεκίνησε τις ενέσεις για την κατάψυξη ωαρίων

Ανθή Σαλαγκούδη

Πολύ δύσκολες ώρες για την Ανθή Σαλαγκούδη

«Μόλις έκανα την κατάψυξη ωαρίων ήθελα να κάνω ένα κανάλι στο Youtube γιατί υπήρχε αρκετό ενδιαφέρον από κοπέλες για αυτό το θέμα και ήθελα να βοηθήσω να ενημερωθεί περισσότερος κόσμος. Πριν ξεκινήσω τη διαδικασία είχα πάει σε μία εκπομπή για συνέντευξη και μετά δέχτηκα πολλά μηνύματα από κοπέλες και μου έλεγαν ότι ντρέπονται να το κάνουν, ότι φοβούνται. Όταν μπήκα στη διαδικασία να το κάνω ήθελα να ψάξω πράγματα πέρα από αυτά που μου έλεγε ο γιατρός μου και δεν υπήρχε αρκετή πληροφορία, οπότε αυτό το κενό ήθελα να το καλύψω σε αυτές τις κοπέλες. Πιστεύω ότι είναι και ταμπού και ότι είμαστε πολύ πίσω σε αυτό το θέμα και επειδή στην ηλικία που είμαι, αν ήξερα αυτά που ξέρω τώρα θα το είχα κάνει πολύ πιο νωρίς», δήλωσε αρχικά η Ανθή Σαλαγκούδη.

Αν και η διαδικασία για τις περισσότερες γυναίκες δεν είναι επώδυνη εκείνη δυσκολεύτηκε.«Γενικά διαρκεί 10 με 14 μέρες. Δεν είναι επώδυνη αλλά για εμένα δεν ήταν εύκολη γιατί έχω πολύ χαμηλή την ορμόνη που δείχνει πόσα ωάρια παράγεις, αναγκάστηκα να πάρω πολύ υψηλή δόση ορμονικής αγωγής. Εγώ το έκανα πολύ συνειδητοποιημένη και επειδή δε μου είχε ξυπνήσει το μητρικό ένστικτο και είμαι 37 ετών, είπα να το κάνω. Μπορεί σε μεγαλύτερη ηλικία να θέλω και να μην μπορώ. Μπορεί και να μη θελήσω και μπορεί και να υιοθετήσω»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top