Ανθή Σαλαγκούδη: Ξεκίνησε τις ενέσεις για την κατάψυξη ωαρίων

Όσα είχε πει για την απόφασή της αυτή

Δείτε το βίντεο που ανήρτησε η Ανθή Σαλαγκούδη με τις ενέσεις που κάνει για την κατάψυξη ωαρίων

Με μια ανάρτηση στα social media, η Ανθή Σαλαγκούδη γνωστοποίησε στους διαδικτυακούς της φίλους πως ξεκίνησε τις ενέσεις για την κατάψυξη ωαρίων, τις οποίες μάλιστα, έχει μάθει και κάνει μόνη της στο σπίτι της.

σαλαγκουδη καταψυξη ωαριων

Όσα είχε πει η Ανθή Σλαγκούδη για την απόφασή της να καταψύξει τα ωάριά της:

«Δεν είμαι από τα κορίτσια που έχω στο μυαλό μου τον γάμο, τα παιδιά ακόμη τουλάχιστον. Σίγουρα υπάρχουν τα τραπέζια που θα ακούσεις και θα σου πούνε. Είμαι ένας άνθρωπος που ξέρω πάρα πολύ καλά τι νιώθω και τι θέλω και δεν το αφήνω να με αγγίξει. Είναι μια πάρα πολύ προσωπική υπόθεση αν κάποια θέλει να γίνει μανούλα και πότε. Ή μπορεί να μη θέλει καθόλου. Ισχύει ότι εγώ δεν έχω βρει ακόμα τον κατάλληλο (σ.σ. σύντροφο). Από κει και πέρα αφήνω ένα περιθώριο ότι μπορεί να μην μου συμβεί, μπορεί να μην το θελήσω. Την κατάψυξη ωαρίων την κάνω γιατί εκεί στα 40 μου ή μετά τα 40 μου μπορεί να μου γεννηθεί αυτή η επιθυμία.

Αισθάνομαι ότι όταν τελειώσει η διαδικασία -γιατί ακόμα το κάνω- θα ξαλαφρώσω λίγο, θα μου φύγει ένα βάρος. Στην αρχή την έβλεπα πάρα πολύ επιφυλακτικά την κατάψυξη ωαρίων. Αν είχα την πληροφόρηση που έχω τώρα πολύ πιο νωρίς θα έκανα τη διαδικασία νωρίτερα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Ανθή Σαλαγκούδη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη πριν λίγο καιρό.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top