Υβόννη Μαλτέζου: «Με τον Κώστα Αρζόγλου μείναμε 10 μήνες παντρεμένοι»

Ο άγνωστος γάμος που δε γνωρίζαμε...

Δείτε το σχετικό βίντεο

«Παντρευτήκαμε γιατί δε με άφηνε η μαμά μου να βγαίνω μαζί του τα βράδια», αποκάλυψε πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός για τον γάμο της με τον Κώστα Αρζόγλου.

Κώστας Αρζόγλου

Αρζόγλου κατά Κιμούλη: «Μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση»

Ο λόγος για την Υβόννη Μαλτέζου που βρέθηκε στον καναπέ του Στούντιο 4 το απόγευμα της Τρίτης, όπου μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι το 1969 παντρεύτηκε τον Κώστα Αρζόγλου. Ο γάμος αυτός, όπως είπε, κράτησε μόνο 10 μήνες

Υβόννη Μαλτέζου

Μια από τις μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες της Υβόννης Μαλτέζου ήταν στη σειρά Είσαι το ταίρι μου!

«Με τον Κώστα Αρζόγλου μείναμε 10 μήνες παντρεμένοι, έναν χρόνο το πολύ, το 1969. 21 ετών ήμουν ζωντοχήρα... Ήταν ένας νεανικός έρωτας. Παντρευτήκαμε γιατί δε με άφηνε η μαμά μου να βγαίνω μαζί του τα βράδια.», είπε αρχικά η γιαγιά από τη σειρά τα Καλύτερά Μας Χρόνια.

Υβόννη Μαλτέζου Στούντιο 4

Η Υβόννη Μαλτέζου σε μια σπάνια συνέντευξή της στο Στούντιο 4

«Ήμασταν τρία κορίτσια και η μάνα μας ήταν σαν την Μπερνάρντα Άλμπα. Τέλειωνα το Εθνικό στις 22:00-22:30 με 22:45 έπρεπε να είμαι στο σπίτι. Κι εντάξει, δε γινόταν άλλο... Βγαίναμε με τις αδερφές μου, λέγαμε στη μαμά μου ότι θα πάμε σε ένα πάρτι, χωρίζαμε και βρισκόμασταν έξω από το σπίτι. Αυτός ήταν ο λόγος που παντρευτήκαμε με τον Κώστα. Μετά χωρίσαμε, ερωτευτήκαμε άλλους, ήταν η εποχή τέτοια που μας πήγαινε σε άλλα πρόσωπα», συμπλήρωσε η Υβόννη Μαλτέζου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top