Έκκληση του Ζεράρ Ντεπαρντιέ να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία

Ο Γάλλος σταρ βρίσκεται πολύ κοντά στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν

Δείτε ρεπορτάζ για τον πόλεμο στην Ουκρανία από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, ζητά με δηλώσεις του στο γαλλικό πρακτορείο «να παύσουν τα όπλα και να γίνουν διαπραγματεύσεις». Είναι η πρώτη δημόσια δήλωση του ηθοποιού μετά τη ρωσική εισβολή

Ποινική δίωξη για βιασμό ασκήθηκε στον Ζεράρ Ντεπαρντιέ

«Η Ρωσία και η Ουκρανία ήταν πάντα αδελφικές χώρες. Είμαι εναντίον αυτού του αδελφοκτόνου πολέμου. Παύστε τα όπλα και διαπραγματευτείτε», είπε. 

Η έκκληση αυτή γίνεται ενώ ο ρωσικός στρατός συνεχίζει να αναπτύσσεται σε μια προσπάθεια να πάρει τον έλεγχο του Κιέβου και το κέντρο του Χάρκοβο, της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Ουκρανίας που δεν απέχει πολύ από τα ρωσικά σύνορα.

Ο Ντεπαρντιέ με τον Πούτιν στο Σότσι το 2013 /Φωτογραφία AP Images

Ο Γάλλος σταρ του κινηματογράφου, ο οποίος έχει γαλλική και ρωσική υπηκοότητα, κάλεσε το AFP στο τηλέφωνο για να κάνει τη δήλωση.

Βαρύ πένθος για τον Γάλλο σταρ Ζεράρ Ντεπαρντιέ

Είχε αποκτήσει ρωσικό διαβατήριο τον Ιανουάριο του 2013, εν μέσω διαφωνιών με τη φορολογική πολιτική του προέδρου Φρανσουά Ολάντ. «Θεωρώ φυσιολογικό να πληρώνω, αλλά όχι σε μαλ@@@@ που νομίζουν ότι κάνουν καλό», δήλωσε στο περιοδικό Le Point το 2014.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top