Γιώργος Λιβάνης: «Τον έρωτα τον ζω στα άκρα και έντονα»

Όσα εξομολογήθηκε ο δημοφιλής τραγουδιστής στο star.gr

Από τους πιο ταλαντούχους και τάχιστα ανερχόμενους καλλιτέχνες, ο Γιώργος Λιβάνης μας έχει χαρίσει τραγούδια – μεγάλες επιτυχίες και ανεπανάληπτες live εμφανίσεις.

Λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου του hit, «Όσα Έχω Ζήσει», ο Γιώργος Λιβάνης μιλά στο star.gr για την επαγγελματική του πορεία, το πως βίωσε τον κορωνοϊό από τον οποίο νόσησε, τις φοβίες του, τη σχέση του με τα social media και το φλερτ, ενώ απαντά για τις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη, που γνωρίσαμε από το GNTM και πρωταγωνιστεί στο νέο του video clip.

Γιώργος Λιβάνης

 Σε συναντάμε λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου σου τραγουδιού «Όσα έχω ζήσει» από την Panik Platinum σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Ηλία Φιλίππου. Μίλησέ μας γι’ αυτό.

Αυτό το τραγούδι είναι το τρίτο κατά σειρά που κάνουμε με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον Ηλία Φιλίππου και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ένα όνειρο μου γίνεται πραγματικότητα, να συνεργαστώ με αυτό το δίδυμο και πόσο μάλλον με επιτυχία! Εύχομαι να έρθουν κι άλλα όμορφα τραγούδια μαζί τους. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη, όπως επίσης και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία μου την Panik Platinum, που είναι δίπλα μου!

Έχεις κάνει σπουδές πάνω στη μουσική και συγκεκριμένα στην παραδοσιακή μουσική, δεν τραγουδάς όμως παραδοσιακά. Ο λόγος;

Η αλήθεια είναι ότι η φωνή μου νιώθω ότι ταιριάζει στο λαϊκό τραγούδι και στο πιο σύγχρονο. Ενώ όταν πιάνω ένα όργανο νιώθω πιο άνετα να παίξω παραδοσιακή μουσική -δεν έχω καταλάβει και εγώ πως γίνεται αυτό- η αλήθεια είναι όμως ότι φωνητικά δεν ανήκω τόσο πολύ στο δημοτικό και στο παραδοσιακό τραγούδι που τόσο αγαπώ.

Κινείσαι σε έναν άκρως ανταγωνιστικό χώρο. Έχει υπάρξει κάποιο περιστατικό που να σε στεναχώρησε, π.χ. να σε σαμποτάρουν ή να σου κλείσουν το μικρόφωνο;

Σίγουρα έχουν συμβεί κάποια περιστατικά στα χρόνια που βρίσκομαι στη δουλειά, αν και δεν είναι πάρα πολλά. Όμως, επειδή πάντα πίστευα στις δυνατότητες μου και στο τι μπορώ να κάνω προσπερνούσα τις όποιες κακοτοπιές και δυσκολίες που μπορεί να μπαίνανε μπροστά μου.

Γιώργος Λιβάνης

Έχεις ζήσει απογοητεύσεις σε βαθμό σκεφτείς να τα παρατήσεις;

Όχι δεν έχω απογοητευτεί πάνω στη δουλειά! Φανταστείτε ότι όλο αυτό το διάστημα των δύο γεμάτων χρονών που δεν δουλεύουμε λόγω covid εμένα το μυαλό μου βρίσκεται συνεχώς στη δουλειά και στη δισκογραφία! Είμαι ενεργός και νιώθω ευγνώμων!

 Με την κυριαρχία του διαδικτύου σήμερα, θεωρείς ότι η καριέρα ενός νέου καλλιτέχνη είναι πιο εύκολη ή όχι;

Το διαδίκτυο είναι όπως επιλέγει να το χειρίζεται ο καθένας… Νομίζω ότι πάνω - κάτω όλοι έχουμε μία επαφή με τα social media. Από ‘κει και πέρα, ακόμα και οι κυκλοφορίες των τραγουδιών γίνονται ψηφιακά πια και σε μουσικές πλατφόρμες. Οτιδήποτε καινούριο φέρνει μια ανανέωση και θέλω να πιστεύω και θετικά αποτελέσματα! Νομίζω ότι στα επόμενα χρόνια θα δούμε διάφορα νέα πράγματα.

 Έχεις μιλήσει για κάποιες φοβίες που έχεις όπως υψοφοβία και κλειστοφοβία. Πόσο έχουν δυσκολέψει τη ζωή σου; Υπάρχει κάτι άλλο που να σε φοβίζει;

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι πολύ εύκολο για κάποιον που φοβάται το αεροπλάνο και πρέπει να ταξιδεύει συνεχώς. Το παλεύω όμως και προσπαθώ να χαλαρώνω όσο γίνεται όταν ταξιδεύω και να μην το σκέφτομαι! Εκτός από αυτά νομίζω ότι δεν έχω κάτι άλλο… προς το παρόν! (γελάει)

Λόγω της πανδημίας τα live «πάγωσαν» ξανά. Πώς σε έχει επηρεάσει αυτή η κατάσταση; Πώς αξιολογείς αυτό το μέτρο που παίρνει η Πολιτεία, ως καλλιτέχνης και ως πολίτης;

Η πανδημία στο δικό μας κλάδο ήταν καταστροφική για δύο ολόκληρα χρόνια, δυστυχώς δεν έχουμε πόρους από πουθενά. Πολλοί συνάδελφοι μου μουσικοί έχουν αλλάξει μέχρι και επάγγελμα.  Φανταστείτε λοιπόν ποσό δύσκολο είναι για έναν άνθρωπο που έχει δώσει όλη του τη ζωή και το πάθος για τη μουσική να πρέπει να αλλάξει κατεύθυνση και να μην μπορεί να ζει πια από αυτό. Από την άλλη δεν μπορώ να παραβλέψω ότι η υγεία προέχει! Εύχομαι απλά να πλησιάζουμε στο τέλος!

 Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς ήταν ιδιαίτερη για εσένα μιας και διαγνώστηκες θετικός στον κορωνοϊό. Μίλησέ μας για την “περιπέτεια” με τον ιό. Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις σχετικά με τον εμβολιασμό;

Η αλήθεια είναι πως και ανοιχτά να ήμασταν, εγώ δεν θα μπορούσα να εμφανιστώ στο κέντρο που τραγουδάω. Δε θα το έλεγα περιπέτεια γιατί ευτυχώς εγώ είχα λίγο πυρετό και κάποιους πονοκεφάλους, αλλά τις τελευταίες μέρες. Βέβαια, έχω κάνει και τις τρεις δόσεις του εμβολίου και νομίζω ότι αυτό με βοήθησε πολύ, όπως και πολλούς άλλους συνανθρώπους μας.

Θετικός στον κορωνοϊό ο Γιώργος Λιβάνης

Γιώργος Λιβάνης

Είσαι ιδιαίτερα ενεργός στα social media. Σε έχουν φλερτάρει μέσω Instagram; Έχεις δεχτεί αρνητικά σχόλια; Αν ναι πώς αντέδρασες;

Νομίζω είναι λογικό να με έχουν φλερτάρει όπως είναι λογικό να το ’χω κάνει και εγώ! Δεν είναι κάτι λάθος, ένα ακόμα μέσο επικοινωνίας είναι, αρκεί να γίνεται με σωστό και ευγενικό τρόπο. Και πάντα να είμαστε προσεκτικοί στον χειρισμό!

Με ποια σειρά θα έβαζες τις έννοιες: «Έρωτας, φιλία, οικογένεια» και ποιο κομμάτι κατέχει η καθεμιά στην προσωπική σου ζωή;

Οικογένεια, έρωτας, φιλία!! Αν και είναι τόσο κοντά μεταξύ τους!

Γιώργος Λιβάνης: Ποια πρώην παίκτρια του GNTM συμμετέχει στο video clip;

Φήμες σε θέλουν να έχεις έρθει πολύ κοντά με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη που έπαιξε στο music video του «Όσα Έχω Ζήσει» - έχουν κάποια δόση αλήθειας;

Όχι, με τη Γαρυφαλλιά είμαστε απλά φίλοι!

Γιώργος Λιβάνης: «Έχω προχωρήσει στη ζωή μου»

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Δηλώνει πως δεν έχει σχέση με τον Γιώργο Λιβάνη

Έχεις κάνει κάτι ακραίο για έναν έρωτα;

Πολλές φορές! Τον έρωτα τον ζω στα άκρα και έντονα!

Γιώργος Λιβάνης

 Ποιοι είναι οι στόχοι σου για το 2022;

Απλά, να τραγουδάω ξανά!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top