Κακοκαιρία «Ελπίς»: Οι επώνυμες που εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους

Λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας «Ελπίς» που έπληξε την Αττική

Πρωτόγνωρες αλλά και πολύ δύσκολες στιγμές έζησαν πολλοί άνθρωποι τη Δευτέρα στην Αττική Οδό! Χιλιάδες οδηγοί και συνεπιβάτες εγκατέλειψαν τα αυτοκίνητά τους στον χιονιά, προκειμένου να απεγκλωβιστούν.

Αργία και την Τετάρτη σε Αττική, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Κρήτη

Aνάμεσά τους και πολλές γνωστές δημοσιογράφοι, παρουσιάστριες και ραδιοφωνικοί παραγωγοί.

Χρίσλα Γεωργακοπούλου: Έμεινα 13 ώρες εγκλωβισμένη στη Λ. Μαραθώνος

Η δημοσιογράφος της εκπομπής «Super Katerina», Χρίσλα Γεωργακοπούλου, έμεινε 13 ώρες εγκλωβισμένη στη Λ. Μαραθώνος λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας «Ελπίς» που έπληξε την Αττική.

«Τρέμω, θα μείνω!» - Mαρτυρίες εγκλωβισμένων στην Αττική οδό

Η ίδια μίλησε στον Alpha για τον γολγοθά που βίωσε μέχρι να φτάσει στο σπίτι της.

«Μπήκα στο σπίτι μου στις 3 τα ξημερώματα. Έφυγα στη μία και δέκα το μεσημέρι από τα στούντιο του Alpha στην Παλλήνη. Εγκλωβιστήκαμε στη Λ. Μαραθώνος και επί 6 ώρες ήμασταν κολλημένοι στο ίδιο σημείο. Δεν υπήρχε απολύτως κανένας για να μας βοηθήσει. Απολύτως κανένας!», είπε χαρακτηριστικά. 

Ράνια Κωστάκη: Εγκλωβισμένη 16 ώρες στην Αττική Οδό

Η ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΙ τόσο για τη δική της εμπειρία, όσο και για την απίστευτη ταλαιπωρία των άλλων οδηγών που ήταν εγκλωβισμένοι.

Η Ράνια Κωστάκη δήλωσε χαρακτηριστικά πως: «Μετά από 16 ώρες έφτασα στη Γλυφάδα. Βρισκόμουν στο αεροδρόμιο εγκλωβιστήκαμε στην Κάντζα και μείναμε εκεί για 16 ώρες. Ήρθαν κάποιοι φαντάροι για να δουν αν θέλαμε κουβέρτες ή νεράκια. Εμείς ήμασταν από τους τυχερούς που μας έβγαλαν πάνω από τη γέφυρα».

Φωτεινή Πετρογιάννη: Έμεινε εγκλωβισμένη στην Αττική Οδό για 11 ώρες 

Η δημοσιογράφος της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του ΑΝΤ1 “Πρωινό”, όπως αποκάλυψε μέσα από τα stories που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram μετά από τόσες ώρες εγκλωβισμένη μέσα στο αυτοκίνητό της αναγκάστηκε τελικά να επιστρέψει στο στούντιο του καναλιού.

«Εμείς παρατήσαμε αμάξι, περπατήσαμε κάτι χιλιόμετρα, πηδήξαμε φράχτες, φτάσαμε στα διόδια της Κάντζας, μας παρέλαβε ένας φίλος με το αμάξι του και καταφέραμε να γυρίσουμε στον ΑΝΤ1 που ήταν κοντά και θα διανυκτερεύσουμε εδώ. Δεν είδαμε ποτέ κανέναν να μας πλησιάζει, να μας συμβουλεύει, τίποτα. Η ουρά των αυτοκινήτων αγγίζει τα 18 χλμ και πάρα πολλοί άνθρωποι θα κοιμηθούν μέσα στο κρύο απόψε χωρίς βοήθεια. Μπράβο στην Αττική Οδό να πούμε. Σας ευχαριστούμε όλους» έγραψε η Φωτεινή Πετρογιάννη

Κατερίνα Καινούργιου: Την απεγκλώβισε ο Νίκος Κοκλώνης - Δε γύρισε στο σπίτι της

Και η Κατερίνα Καινούργιου δε μπορούσε να φύγει από τα Studio Pro μετά την εκπομπή της. Η παρουσιάστρια, σε story της στο Instagram δεν έκρυψε την απογοήτευσή της που δεν μπορούσε να οδηγήσει το αυτοκίνητό της και να φύγει ως συνήθως. Παρόλα αυτά παρέμεινε ψύχραιμη και έκανε πλάκα. Λίγο αργότερα, πήγε ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος μαζί με την Πηγή Δεβετζή, την απεγκλώβισαν από τα Studio Pro!

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν έμεινα σπίτι μου το βράδυ»

Το πρωί της Τρίτης η παρουσιάστρια μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha και αποκάλυψε ότι έμεινε το βράδυ στο σπίτι του καλού της φίλου, Νίκου Κοκλώνη.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top