Ροζίτα Σώκου: Και η κόρη της στο νοσοκομείο με κορωνοϊό

Η Ροζίτα Σώκου άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 98 ετών, νικημένη απ

Σε θλίψη βύθισε το πανελλήνιο η είδηση του θανάτου της Ροζίτας Σώκου. Η σπουδαία Ελληνίδα δημοσιογράφος, συγγραφέας και μεταφράστρια άφησε την Τρίτη 14/12 την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα, σε ηλικία 98 ετών, νικημένη από τον κορωνοϊό.

Πέθανε η Ροζίτα Σώκου - Νοσηλευόταν με κορωνοϊό

σωκου

Πέθανε η Ροζίτα Σώκου/ NDP

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βγήκε ζωντανά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για την εκλιπούσα με την οποία διατηρούσαν στενή σχέση.

Μάλιστα ο Πρόεδρος του ΣΕΗ προχώρησε και σε μια αποκάλυψη, αναφέροντας πως η Σώκου δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, ενώ και η κόρη της Ιρένε Μαραντέι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με Covid-19.

«Αν δεν την είχε βρει ο κορωνοϊός θα ζούσε κι άλλο. Αλλά δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο. Εύχομαι να το ξεπεράσει και η κόρη της το πρόβλημα γιατί και εκείνη κόλλησε δυστυχώς. Είναι στο νοσοκομείο. Και εκείνη ανεμβολίαστη. Δεν ήθελαν» τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

ροζιτα σωκου κορη νοσοκομειο

Η Ροζίτα Σώκου με την κόρη της σε παλαιότερη εμφάνιση/ NDP

«Η Ροζίτα Σώκου ήταν πάντα κατά των εμβολίων»

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και  καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης Γιώργος Κατσαρός, ο οποίος ήταν φίλος με τη Σώκου και τόνισε ότι πάντα ήταν κατά των εμβολίων. 

«Ήταν μία ιδιαίτερη προσωπικότητα, μορφωμένη, με χιούμορ. Θυμάμαι που είχε επιμονή να μάθει ρώσικα όταν την κάλεσε ο Νουρέγιεφ στη Ρωσία που ήταν φίλος της. Ξαφνιάστηκα, όταν έμαθα ότι πέθανε. Ήταν πάντα κατά των εμβολίων και πριν από τον κορωνοϊό», είπε ο Κατσαρός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top