Δημήτρης Λάλος: Ο «Μαθιός» στο θέατρο για χάρη της συζύγου του

Η Ελένη Μαυρίδου συμμετέχει στη θεατρική παράσταση «Ο Λάμπρος»

Δείτε διάφορες φωτογραφίες του Δημήτρη Λάλου με τη σύζυγό του

Χθες ο Δημήτρης Λάλος παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Ο Λάμπρος» στο θέατρο Χώρος, όπου συμμετέχει η σύζυγός του και ηθοποιός, Έλενα Μαυρίδου.

Δημήτρης Λάλος: Η σύζυγος, η καταγωγή του και ο Σασμός!

Ο Δημήτρης Λάλος, η σύζυγός του, Έλενα Μαυρίδου και ο αδερφός της ηθοποιού Γιώργος Μαυρίδης ποζάρουν έξω από το θέατρο Χώρος, στην πρεμιέρα της παράστασης «Ο Λάμπρος», στην οποία συμμετέχει η ηθοποιός / Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Το «παρών» έδωσαν και άλλοι καταξιωμένοι καλλιτέχνες, λάτρεις του θεάτρου και ηθοποιοί, όπως ο Λάκης Λαζόπουλος.

Τι έχει δηλώσει ο «Μαθιός» για την πατρότητα που βιώνει

Ο Δημήτρης Λάλος είναι παντρεμένος την ηθοποιό Έλενα Μαυρίδου, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα κοριτσάκι. «Νομίζω πως αυτό που συμβαίνει όταν γίνεσαι γονιός είναι ότι παύεις να νιώθεις την εσωτερική μοναξιά της ύπαρξης. Εγώ δεν αισθάνομαι μοναξιά από τότε που έγινα πατέρας. Ακόμα και σε μια σχέση είσαι μονάδα. Όταν λες "σ' αγαπώ για πάντα" στο παιδί σου, πραγματικά το εννοείς και πραγματικά είναι για πάντα, ό,τι κι αν συμβεί. Σταματά να είναι σχήμα λόγου και κάτι που μπορεί να αλλάξει μετά από κάποια χρόνια. Τα παιδιά μας είναι συνέχεια της ύπαρξής μας. Σε μένα η πατρότητα δεν ήρθε κατά λάθος, ήρθε σε συνεννόηση με τη σύντροφό μου, ήταν κοινή απόφαση και σκοπός», έχει δηλώσει.

Δημήτρης Λάλος: Ο «Μαθιός» από τον Σασμό μας συστήνει τη σύζυγό του

 

Ποιος είναι ο Δημήτρης Λάλος

  • Ο Δημήτρης Λάλος είναι ένας καταξιωμένος Έλληνας ηθοποιός και σκηνοθέτης του θεάτρου φέτος ενσαρκώνει τον «Μαθιό» στη δραματική σειρά «Σασμός» του Alpha. 
  • Γεννήθηκε στον Βόλο, όμως σε ηλικία 8 ετών μετακόμισε με την οικογένειά του στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας. Στα 18 του αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα.
  • Τα τελευταία πέντε χρόνια έχει το δικό του θέατρο, το Tempus Verum - Εν Αθήναις, όπου με τη βαριοπούλα στα χέρια έχει εξομολογηθεί ότι έχει… ρίξει τα πατώματα. 
  • Έχει δηλώσει ότι λατρεύει το χάος της Αθήνας.
  • Δεν παρακολουθεί τηλεόραση, ενώ τον εξοργίζει το lifestyle.

Σασμός: Τι σημαίνει ο τίτλος της ομώνυμης σειράς- Πώς επιτυγχάνεται

Ο Δημήτρης Λάλος με τη σύζυγό του Έλενα Μαυρίδου / Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Την περασμένη σεζόν τον είδαμε στον «Σιωπηλό Δρόμο» του Mega, μετά από 12 χρόνια αποχής από την τηλεόραση.

Ο ίδιος είχε αναφέρει σε συνέντευξη του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Είχα να κάνω τηλεόραση 12 χρόνια γιατί ήθελα να κάνω κάτι κινηματογραφικό. Ο παππούς μου ήταν ανθρακωρύχος στο Βέλγιο. Εκεί γνωρίστηκαν οι γονείς μου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Νυρεμβέργη στη Γερμανία. Στα 18 μου επέστρεψα μόνος μου στην Ελλάδα. Δεν ξέρω κανένα στην Αθήνα. Είμαι ολομόναχος. Ήρθα στην Ελλάδα να σπουδάσω μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών και δεν είχα καν υπολογιστή στο σπίτι μου. Μετά κατάλαβα τι θέλω, γνωρίζοντας ένα καλό φίλο… Δεν πήγα ποτέ σε σχολή. Από 19 χρόνων μπήκα στη διαδικασία να χτίσω το θέατρο. Τελείωνα στις 5 το γιαπί και μετά έμπαινα στο μάθημα της υποκριτικής. Είχα μια σημαντική δασκάλα την Ελένη τη Σκότη. Δεν πήγα σε σχολή αλλά θήτευσα δίπλα της για δέκα ολόκληρα χρόνια. Είχα μέσα το απωθημένο που δεν πήγα στη σχολή μέχρι που άρχισα να βραβεύομαι… Ο τρόπος με τον οποίο προσέγγισα την υποκριτική ήταν ο πρωταθλητισμός. Νιώθω μεγάλη ευθύνη σε αυτούς που θα έρθουν να με δουν».

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Η ηλικία, ο σύζυγός της και ο Σασμός

Μαζί με τον Δημήτρη Λάλο στη σειρά «Σασμός» συμπρωταγωνιστεί ως «Βασιλική» και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.  

 

 

Ας γνωρίσουμε καλύτερα τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου 

  • Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι Ελληνίδα ηθοποιός και σκηνοθέτης
  • Γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου 1974
  • Είναι 47 χρόνων, το ζώδιό της είναι Καρκίνος, ενώ έχει ύψος 1,66
  • Σπούδασε Θεατρολογία στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών
  • Έχει παίξει και σκηνοθετήσει αρκετές παραστάσεις


Ο έρωτας, ο γάμος και η διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της

Στη σειρά «Ίχνη» που προβλήθηκε το 2007 έμελλε να γνωρίσει και τον άντρα της ζωής της, τον Γιάννη Νταλιάνη, με τον οποίο παντρεύτηκε και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό των δύο κοριτσιών τους. 

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Γιάννη Νταλιάνη

«Τα παιδιά ζουν τις ζωές τους κανονικά, με μας, τους φίλους τους, τις δραστηριότητές τους και δε νομίζω πως τα επηρεάζει η δουλειά μας αρνητικά. Άλλωστε, δεν έχουμε διάθεση να εκθέσουμε τα παιδιά σε όλο αυτό, να μας βλέπουν στις τηλεοράσεις, ή από δω και από εκεί», είχε δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Ο Γιάννης Νταλιάνης και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου κρατούν τα φώτα της δημοσιότητας μακριά από την προσωπική τους ζωή.
Παρά τη διαφορά ηλικίας που υπάρχει ανάμεσά τους η σχέση τους είναι δυνατή και κρατά εδώ και 13 περίπου χρόνια.

 

 

Τι την έκανε να πει το μεγάλο «ναι» στον «Σασμό»

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου επέστρεψε στα τηλεοπτικά πλατό έπειτα από αρκετά χρόνια απουσίας. Η  ίδια έχει αποσπάσει θετικές κριτικές για την ερμηνεία της στον ρόλο της «Βασιλικής». Η ίδια σε πρόσφατες δηλώσεις της αποκάλυψε γιατί αποφάσισε να απαντήσει θετικά και να έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top