Συγκινεί η Σάντρα Βουτσά: Το post με την Έρρικα Μπρόγιερ και τη Μενεγάκη

Αυτή ήταν η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση της αείμνηστης μητέρας της

Μία αναδρομή στο παρελθόν έκανε η Σάντρα Βουτσά. Η κόρη του Κώστα Βουτσά ανέβασε μία φωτογραφία με την αείμνηστη μητέρα της, Έρρικα Μπρόγιερ.

Σάντρα Βουτσά για Παπασπύρου: «Δε σεβάστηκε τις επιθυμίες του πατέρα μου»

Ήταν Νοέμβριος του 2019 όταν είχε πάει καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και είχε μιλήσει για την παράσταση «Η Παριζιάνα» που είχε σταθεί αφορμή για να επιστρέψει στο θέατρο έπειτα από 20 χρόνια.

Σάντρα Βουτσά: Ποια είναι τα νέα επαγγελματικά της βήματα

Η Σάντρα Βουτσά μαζί με τους γονείς της, Κώστα Βουτσά και Έρρικα Μπρόγιερ/ φωτογραφία NDP

Η Σάντρα Βουτσά μαζί με τους γονείς της, Κώστα Βουτσά και Έρρικα Μπρόγιερ/ φωτογραφία NDP

Αυτή ήταν η τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση, αφού λίγο καιρό αργότερα «έφυγε» από τη ζωή. Η Σάντρα Βουτσά ανήρτησε μία φωτογραφία με τη μητέρα της και την Ελένη Μενεγάκη γράφοντας στη λεζάντα: «27 Νοεμβρίου 2019-Η Έρρικα παίζει στην παράσταση “Η Παριζιανα”μετά από 20 χρόνια που είχε να παίξει στο θέατρο...Στην αρχή δεν ήταν σίγουρη ότι ήθελε να ξαναβγεί στο θέατρο,αλλά τελικά της αρεσε(γιατί αυτή η δουλειά είναι μικρόβιο,όπως έλεγαν οι παλιοί)κ ετσι έπρεπε να βγει σε κάποιες εκπομπές να μιλήσει για την παράσταση...Οταν της είπα ότι της κανόνισα να παει στην Ελένη Μενεγακη,ενθουσιάστηκε...Πάντα την συμπαθούσε πολύ κ την θαύμαζε,την Ελένη...Οταν τελείωσε η εκπομπή,μου είπε”...Αυτό περίμενα από την Ελένη,να μου φερθεί με σεβασμό κ ετσι κ έγινε...Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο!”...Ήταν η τελευταία εκπομπή που πήγε,γιατί στις 2 Δεκεμβρίου μπήκε στο νοσοκομείο,από όπου δεν ξαναβγήκε ποτέ....Σε αυτήν την φωτό,βλέπω την χαρα στα μάτια της κ χαιρομαι που μέχρι τελευταία στιγμη,ήταν χαρούμενη....Καλη αρχή κ Καλη σεζόν @elenimenegaki κ Καλη επιτυχία στην νέα σου στέγη με όλη μου την αγάπη!!!»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top