Σάντρα Βουτσά για Παπασπύρου: «Δε σεβάστηκε τις επιθυμίες του πατέρα μου»

«Η Σάντρα έχει αποποιηθεί την περιουσία του πατέρα της» απαντά η Παπασπύρου

Πριν λίγες ημέρες η Σάντρα Βουτσά μιλώντας στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τη Θεανώ Παπασπύρου, τη δεύτερη σύζυγο του πατέρα της, Κώστα Βουτσά.

Σάντρα Βουτσά: Με εξοργίζει αυτή η συμπεριφορά. Δεν μπορώ τους θρασύδειλους

Η πρωτότοκη κόρη του αείμνηστου ηθοποιού είχε πει πως η Θεανώ Παπασπύρου έχει στη κατοχή της έργα τέχνης που είχε αγοράσει ο Κώστας Βουτσάς και αρνείται να τα δώσει στις κόρες του, όπως επιθυμούσε εκείνος να γίνει όταν θα «έφευγε» από τη ζωή.

Η Σάντρα Βουτσά με τον πατέρα της, Κώστα Βουτσά

Η Σάντρα Βουτσά με τον πατέρα της, Κώστα Βουτσά

Η Σάντρα επανήλθε με νέες δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» λέγοντας: «Συμβαίνει κάτι που είναι λάθος γιατί εγώ ξέρω πως τις επιθυμίες των ανθρώπων που φεύγουν από τη ζωή τις σέβεσαι. Οπότε αναγκάστηκα να μιλήσω. Έχει γραφτεί και σε διάφορα έντυπα ότι έχουμε κληρονομήσει κάποια αμύθητη περιουσία του πατέρα μου – δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα φυσικά. Ο πατέρας μου αγόραζε για πάρα πολλά χρόνια πίνακες – έργα τέχνης και ήταν μια επένδυση που έκανε για εμάς τις τρεις του κόρες. Αυτούς τους πίνακες λοιπόν τους πήρε η δεύτερη γυναίκα του πατέρα μου να τους φυλάξει εκείνη σε έναν αποθηκευτικό χώρο γιατί δεν μπορούσε να τους βάλει σε σπίτι. Ήταν πάρα πολλοί. Όταν ζούσαν στο σπίτι, κοντεύαν να βάλουν πίνακες και στα ταβάνια. Είναι πάνω από εβδομήντα έργα».

Η Σάντρα Βουτσά προειδοποιεί: «Όποιος το σκεφτεί θα είναι πολύ γελασμένος»

Σάντρα Βουτσά: Ξεκαθαρίζει την κατάσταση για την περιουσία του πατέρα της

 «Ήταν μια συζήτηση που γινόταν κατά καιρούς με τον πατέρα μου. Δηλαδή “να ξέρεις Σάντρα μου ότι, όταν θα φύγω από τη ζωή, οι πίνακες θα μοιραστούν σε εσάς τις τρεις με κλήρωση”. Μάλιστα ήταν μια κουβέντα που έκανε και στις αρχές του ’19 – συμπτωματικά ήταν και δύο άνθρωποι μπροστά που είναι μάρτυρες- και σε μια κουβέντα που έγινε μέσα στο καλοκαίρι για αυτό το θέμα, πήρα ένα τελεσίγραφο. “Οι πίνακες είναι δικοί μου και δεν τους δίνω”. Αυτό είναι που έχει προκύψει και με έχει εξοργίσει. Προφανώς περίμενε μέχρι να φύγει ο πατέρας μου από τη ζωή για να τους κρατήσει αυτή», πρόσθεσε.

Η Σάντρα Βουτσά μαζί με τους γονείς της, Κώστα Βουτσά και Έρρικα Μπρόγιερ

Η Σάντρα Βουτσά μαζί με τους γονείς της, Κώστα Βουτσά και Έρρικα Μπρόγιερ

Πολλοί θα αναρωτιούνται αν αυτό το ζήτημα μπορεί να λυθεί από τη διαθήκη του Κώστα Βουτσά, αλλά ο «αιώνιος έφηβος» του ελληνικού κινηματογράφου δεν άφησε διαθήκη και μάλιστα η κόρη του εξήγησε για ποιο λόγο έγινε κάτι τέτοιο.  «Ο πατέρας μου πρώτον δεν πίστευε στις διαθήκες, γιατί είχε έναν δικό του τρόπο σκέψης, και, δεύτερον, θεωρούσε ότι όταν θα φύγει από τη ζωή θα σεβαστούμε τις επιθυμίες του. Δεν περίμενα μια τέτοια εξέλιξη. Και ο πατέρας μου δεν το περίμενε, Διότι, αν το περίμενε, θα είχε κάνει διαθήκη. Διότι ο πατέρας μου ήταν πολύ δίκαιος άνθρωπος. Άνθρωπος με κότσια. Ό,τι ήθελε να γίνει, στο έλεγε εκείνη τη στιγμή μπροστά σου».

Η θέση της Θεανώς Παπασπύρου στις δηλώσεις της Σάντρας Βουτσά


Η απάντηση της Θεανώς Παπασπύρου

Λίγη ώρα μετά την προβολή της συνέντευξης της κόρης του Κώστα Βουτσά και της Έρρικας Μπρόγιερ η Θεανώ Παπασπύρου επικοινώνησε με την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και έδωσε τη δική της απάντηση.

Ο Κώστας Βουτσάς με τη Θεανώ Παπασπύρου/NDP

Ο Κώστας Βουτσάς με τη Θεανώ Παπασπύρου/NDP

Η Φαίη Σκορδά θέλησε να μεταφέρει τα λόγια τους στο τηλεοπτικό κοινό σημειώνοντας: «Η Σάντρα Βουτσά έχει αποποιηθεί την περιουσία του πατέρα της. Μέχρι και την τελευταία στιγμή η ίδια, η Θεανώ Παπασπύρου,  ήταν δίπλα στον Κώστα Βουτσά σαν πρώην σύζυγός του και μητέρα των παιδιών τους και είχαν μια πάρα πολύ καλή σχέση. Ήταν αγαπημένοι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top