Η Σάντρα Βουτσά προειδοποιεί: «Όποιος το σκεφτεί θα είναι πολύ γελασμένος»

Τι είπε για την περιουσία του πατέρα της, Κώστα Βουτσά

Η Σάντρα Βουτσά βιώνει μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της, αφού μέσα σε 40 ημέρες αποχαιρέτησε για πάντα τους γονείς της.

Η κόρη του Κώστα Βουτσά και της Έρρικα Μπρόγιερ έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την απώλεια των διάσημων γονιών της.

«Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να συνειδητοποιήσω την απώλεια των γονιών μου.Η μητέρα μου δεν έμαθε ποτέ ότι είχε καρκίνο στο συκώτι. Της είχα πει μόνο για το έντερο γιατί έπρεπε να γίνει το χειρουργείο. Ούτε μια στιγμή δε σκέφτηκα ότι θα χάσω τη μητέρα μου» είπε αρχικά  στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο πατέρας μου μας είχε πείσει ότι δε θα πεθάνει. Νομίζαμε ότι θα περάσει κι αυτό. Είμαι ακόμα σαν “παγωμένη” με την απώλεια των γονιών μου. Πάω λίγο να ξεχαστώ και βλέπω στην τηλεόραση να παίζουν ταινίες του πατέρα μου. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να τις δω. Ο πατέρας μου ήταν πολύ αυστηρός. Με τη μητέρα μου κάναμε πολύ ωραία παρέα, αλλά είχαμε εντάσεις μεταξύ μας. Οι γονείς μου δεν με άφησαν ποτέ να νιώσω ότι ήταν διάσημοι».

Η προειδοποίηση της Σάντρας Βουτσά για την περιουσία που άφησε ο πατέρας της

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, η Σάντρα Βουτσά ρωτήθηκε και για την κληρονομιά που άφησε πίσω του ο Κώστας Βουτσάς.

Η πρωτότοκη κόρη του σπουδαίου ηθοποιού δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έκανε περιουσία γιατί ήταν προσεκτικός και συγκροτημένος, έκανε επενδύσεις, ακίνητα, έργα τέχνης. Ελπίζω να μην έχουμε θέμα με τα κληρονομικά. Εγώ δε θα αφήσω να συμβεί κάτι τέτοιο. Εννοείται ότι πρέπει όλα να γίνουν δίκαια και θα έλεγα ότι όποιος σκεφτεί ότι θα κάνει κάτι  που δεν θα μας ωφελεί όλους, θα είναι πολύ γελασμένος. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top