Σάντρα Βουτσά: Ξεκαθαρίζει την κατάσταση για την περιουσία του πατέρα της

Τι είπε η κόρη του Κώστα Βουτσά στον «αέρα» του Happy Day

Οι δηλώσεις που έκανε η Σάντρα Βουτσά στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» σχετικά με την περιουσία του πατέρα της, Κώστα Βουτσά αποτέλεσαν θέμα συζήτησης σε όλες τις εκπομπές.

Η Σάντρα Βουτσά προειδοποιεί: «Όποιος το σκεφτεί θα είναι πολύ γελασμένος»

Η πρωτότοκη κόρη του «αιώνιου έφηβου» του ελληνικού κινηματογράφου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Έκανε περιουσία γιατί ήταν προσεκτικός και συγκροτημένος, έκανε επενδύσεις, ακίνητα, έργα τέχνης. Ελπίζω να μην έχουμε θέμα με τα κληρονομικά. Εγώ δε θα αφήσω να συμβεί κάτι τέτοιο. Εννοείται ότι πρέπει όλα να γίνουν δίκαια και θα έλεγα ότι όποιος σκεφτεί ότι θα κάνει κάτι που δε θα μας ωφελεί όλους, θα είναι πολύ γελασμένος. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό».

Το πρωί της Τρίτης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την εκπομπή «Happy Day» θέλησε μα κάνει κάποιες διευκρινήσεις, ώστε να αποφευχθούν τυχόν παρεξηγήσεις.

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σας πω πράγματα που είναι σε εξέλιξη, αυτό είναι κάτι που αφορά τις αδελφές μου κι εμένα. Μεταξύ μας δεν έχουμε προβλήματα, έχουμε μια κοινή πορεία και στόχους. Δεν έχουμε καθίσει να τα βάλουμε κάτω να μιλήσουμε και να δούμε τι γίνεται. Το είπα πάνω στην κουβέντα θεωρητικά, δεν υπάρχει καμία έριδα. Ως μεγάλη αδελφή θεωρώ ότι πρέπει να έχω τον πρώτο λόγο σε κάποιες συζητήσεις».

Στη συνέχεια, έγινα κάποιες ερωτήσεις, οι οποίες αφορούσαν λεπτομέρειες για την κληρονομία του Κώστα Βουτσά και η Σάντρα δεν έκρυψε την ενόχλησή της: «Ρε παιδιά, να σας ρωτήσω κάτι; Θα σας κάνω ανάλυση του τι θα συζητήσω με τις αδελφές μου; Γιατί επιμένετε τόσο πολύ ρε Σταματίνα; Σου απάντησα σε κάτι και θέλετε να σας απαντήσω σε κάτι που δεν υφίσταται. Σας απαντάω και με ρωτάτε ξανά το ίδιο πράγμα. Ό,τι και να συμβαίνει είναι κάτι που αφορά εμένα και τις αδελφές μου, αν συμβαίνει κάτι, και δεύτερον, μίλησα πολύ γενικά. Κανένα απολύτως θέμα με την Αλίκη δεν υπάρχει, ίσα ίσα. Με την Αλίκη είμαστε πάρα πολύ καλά όλες και της συμπαραστεκόμαστε όσο μπορούμε»

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top