Σάντρα Βουτσά: Ποια είναι τα νέα επαγγελματικά της βήματα

Τι δήλωσε η κόρη του αείμνηστου Κώστα Βουτσά

Οι δηλώσεις που έκανε η Σάντρα Βουτσά στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» σχετικά με την περιουσία του πατέρα της, Κώστα Βουτσά.

Ένα νέο βήμα στην καριέρα της θέλησε να κάνει η Σάντρα Βουτσά, κόρη του αείμνηστου Κώστα Βουτσά και της Έρρικας Μπρόγιερ, και έτσι μπήκε συνέταιρος σε εταιρία καθαρισμού μαζί με δύο φίλους της και πλέον κάνει τα πάντα να… «τρίζουν» από καθαριότητα. 

Σάντρα Βουτσά: Ξεκαθαρίζει την κατάσταση για την περιουσία του πατέρα της

Μιλώντας στη εφημερίδα Espresso η Σάντρα Βουτσά μίλησε για την απόφασή της να ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη εταιρία: «Πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, οι σημερινοί μου συνέταιροι αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια εταιρία καθαρισμού. Μου είχαν προτείνει και τότε συνεργασία, άλλα δεν μπόρεσα να προχωρήσω λόγω συγκυριών». 

«Την απόφαση να πω “ναι” την πήρα γιατί είμαστε χρόνια φίλοι και, μάλιστα, φίλοι δοκιμασμένοι και έπειτα γιατί μου άρεσε πολύ σαν ιδέα. Φυσικά τότε, τον Νοέμβριο του 2019, που συμφωνήσαμε και δώσαμε τα χέρια για να προχωρήσει η συνεργασία δεν ξέραμε ότι έρχεται ο κορονοϊός ούτε ήξερα όλη αυτή την τραγωδία που πρόκειται να βιώσω με τον χαμό των γονιών μου».

Έξι μήνες χωρίς τον Κώστα Βουτσά: Το βίντεο από τον τάφο του ηθοποιού

Μάλιστα, η Σάντρα Βουτσά αποκάλυψε, ότι πριν φύγουν οι γονείς της από τη ζωή, είχε προλάβει να το συζητήσει μαζί τους. «Το είχα συζητήσει με τους γονείς μου πριν “φύγουν”. Τους άρεσε πολύ σαν ιδέα.  Οι γονείς μου ήταν πολύ σοβαροί επαγγελματίες και αυτό φαινόταν και από την πορεία που είχαν διαγράψει και οι δύο. Αυτό που μου τόνιζαν πάντα σε σχέση με την οποιαδήποτε δουλειά ήταν ότι θέλει συνέπεια, επαγγελματισμό, εργατικότητα, σεβασμό, ταπεινότητα, ευγένεια και πολύ χρόνο! Έτσι εγώ προσπαθώ να ακολουθώ τις συμβουλές τους». 

Πηγή: Espresso

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top