William – Harry: Μίλησαν στο τηλέφωνο – Ο ρόλος της Kate Middleton

Τα δυο αδέλφια θα συναντηθούν στην κηδεία του παππού τους, Φίλιππου

Ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Harry αναμένεται να συναντηθούν στην κηδεία του παππού τους, Φίλιππου!

Πρίγκιπας Φίλιππος: Οι βιτριολικές ατάκες του που θα μείνουν στην Ιστορία

Ο πρίγκιπας Harry φέρεται να μίλησε με τον αδελφό του στο τηλέφωνο αφότου έφτασε στο Ηνωμένο Βασίλειο, ωστόσο τα δύο αδέλφια δεν αναμένεται να συναντηθούν πρόσωπο με πρόσωπο πριν το Σάββατο, την ημέρα της κηδείας του αγαπημένου τους παππού.

Πρίγκιπας Harry: Δε θα φορέσει στρατιωτική στολή στην κηδεία του Φίλιππου

Σύμφωνα με τη Mirror, που επικαλείται δημοσίευμα της Telegraph, η Kate Middleton αναμένεται να αναλάβει ρόλο «ειρηνευτικής δύναμης» ανάμεσα στα δυο αδέλφια, στην κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου το Σάββατο. 

Τα δυο αδέλφια δε θα συναντηθούν νωρίτερα, κυρίως γιατί ο Harry πρέπει να παραμείνει σε καραντίνα, αφού έφτασε στη Βρετανία πριν από λίγες μέρες από τις ΗΠΑ.

William – Harry

Ο πρίγκιπας William με τον πρίγκιπα Harry με τις στολές τους σε παλαιότερη εμφάνισή τους το 2018/ Φωτογραφία: Apimages

Όπως γράφει η Telegraph η Kate τρέφει ελπίδες για εξομάλυνση των σχέσεων του συζύγου της με τον αδελφό του, την ώρα που τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έρχονται πιο κοντά εξαιτίας του κοινού πένθους. 

Πρίγκιπας Φίλιππος: «Έσβησε αυτός που έκανε τη Λίλιμπετ να γελά» 

«Δεδομένης της κοντινής της σχέσης με τα δικά της αδέλφια, την Πίπα και τον Τζέιμς, αλλά και του ιδιαίτερου δεσμού που υπάρχει ανάμεσα στον Ουίλιαμ και τον Χάρι, τον οποίο γνωρίζει από πρώτο χέρι, βρίσκει την όλη κατάσταση πολύ δυσάρεστη» αναφέρει πηγή της εφημερίδας, προσθέτοντας ότι, ως ένα άτομο που αντιπαθεί και αποφεύγει τις συγκρούσεις, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ελπίζει να κατευνάσει τα πνεύματα.

πρίγκιπας William – πρίγκιπας Harry

Ο William με τον Harry φορώντας τις στολές τους σε παλαιότερη εμφάνισή τους το 2018/ Φωτογραφία: Apimages

Υπενθυμίζεται ότι στη συνέντευξη βόμβα που παραχώρησε με τη σύζυγό του στην Όπρα Γουίνφρεϊ, ο πρίγκιπας Harry εξέφρασε την άποψη ότι ο αδελφός του είναι «παγιδευμένος» στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας.

Μέγκαν: Οι τάσεις αυτοκτονίας, ο καβγάς με την Κέιτ Μίντλετον και η Νταϊάνα

Η Meghan Markle, από τη μεριά της, ισχυρίστηκε ότι η Kate την είχε κάνει να κλάψει, και διερωτήθηκε γιατί δεν διαψεύστηκαν ποτέ από τους κόλπους του παλατιού τα δημοσιεύματα που ισχυρίζονταν το αντίστροφο, ότι δηλαδή εκείνη προκάλεσε δάκρυα στη σύζυγο του William.

Πρίγκιπας William: Αποχαιρέτησε τον παππού του με μία τρυφερή φωτογραφία

Οι δυο πρίγκιπες, που τις προηγούμενες μέρες απέτισαν, o καθένας με τον δικό του τρόπο, φόρο τιμής στον πρίγκιπα Φίλιππο, θα βρεθούν το πρωί του Σαββάτου, πριν από την κηδεία που θα πραγματοποιηθεί στις 3.00 (τοπική ώρα). Θα είναι η πρώτη τους συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο μετά από έναν ολόκληρο χρόνο.

Πρίγκιπας Harry: «Παππού σε ευχαριστώ που πάντα ήσουν ο εαυτός σου»

H Meghan, που είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, αποφάσισε μετά από συστάσεις των γιατρών να παραμείνει στην Καλιφόρνια και να μην ακολουθήσει τον σύζυγό της στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και για να μην τραβήξει όλα τα βλέμματα την ημέρα της κηδείας. 

πρίγκιπας William – πρίγκιπας Harry με στολές

Ο πρίγκιπας William με τον πρίγκιπα Harry με τις στολές τους σε παλαιότερη εμφάνισή τους το 2018/ Φωτογραφία: Apimages

 

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top