Πρίγκιπας William: Αποχαιρέτησε τον παππού του με μία τρυφερή φωτογραφία

«Θα μου λείψει» έγραψε για τον πρίγκιπα Φίλιππο που έφυγε από τη ζωή

Στιγμιότυπα από τις δημόσιες εμφανίσεις του πρίγκιπα Φίλιππου
 

Τον παππού του, πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών, θέλησε να αποχαιρετήσει και δημόσια ο πρίγκιπας William.

Πρίγκιπας Φίλιππος: Οι βιτριολικές ατάκες του που θα μείνουν στην Ιστορία

Το τελευταίο αντίο στον πρίγκιπα Φίλιππο- Κοσμοσυρροή έξω από τα ανάκτορα

Ο Δούκας του Κέιμπριτζ δημοσίευσε στον βασιλικό λογαριασμό στο Instagram, μία τρυφερή φωτογραφία που απεικονίζει τον Δούκα του Εδιμβούργου σε άμαξα μαζί με το δισέγγονό του, τον πρίγκιπα Γεώργιο, γιο του William και της Kate Middleton.

Πρίγκιπας Φίλιππος: Η κηδεία του θα «γιατρέψει» τη βασιλική οικογένεια;

Το κείμενο του πρίγκιπα William για τον παππού του, πρίγκιπα Φίλιππο:

«Ο αιώνας της ζωής του παππού μου καθορίστηκε από την υπηρεσία του στη χώρα και την Κοινοπολιτεία, στη σύζυγό του και στη Βασίλισσα και στην οικογένειά μας.

Αισθάνομαι τυχερός που δεν είχα μόνο το παράδειγμά του για να με καθοδηγήσει, αλλά και τη διαρκή παρουσία του στην ενήλικη ζωή μου, τόσο μέσα από καλές στιγμές όσο και από τις πιο δύσκολες μέρες. Θα είμαι πάντα ευγνώμων που η γυναίκα μου είχε τόσα χρόνια να γνωρίσει τον παππού μου και για την καλοσύνη που της έδειξε. 

Δε θα θεωρήσω ποτέ δεδομένες τις ιδιαίτερες αναμνήσεις που θα έχουν πάντα τα παιδιά μου για τον προπάππου τους όταν ερχόταν να τα πάρει με την άμαξά του και ανυπομονούσαν για το μεταδοτικό πνεύμα περιπέτειας που είχε αλλά και τη σκανδαλιάρικη αίσθηση του χιούμορ που διέθετε.

Ο παππούς μου ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος και ανήκε σε μία εξαιρετική γενιά. Η Κάθριν και εγώ θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που θα ήθελε και θα υποστηρίξουμε τη βασίλισσα τα επόμενα χρόνια. Θα μου λείπει ο παππούς μου, αλλά ξέρω ότι θα ήθελε να συνεχίσουμε τη δουλειά».

Πότε θα γίνει η κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου

Το ερχόμενο Σάββατο, 17 Απριλίου, πρόκειται να τελεσθεί η κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου, δούκα του Εδιμβούργου και συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ για πάνω έξι δεκαετίες.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top