Μέγκαν Μαρκλ: Η αποκάλυψη για την πρώτη συνάντηση με τη βασίλισσα!

Η πολυσυζητημένη συνέντευξη της Μαρκλ και του Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ

Σχεδόν ολόκληρος ο πλανήτης παρακολούθησε την πολυσυζητημένη συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ, στην οποία το πρώην πριγκιπικό ζευγάρι τα είπε όλα και με λεπτομέρειες. 

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μάρκλ: Συνέντευξη στην Όπρα

Για πρώτη φορά η Μέγκαν Μαρκλ έσπασε τη σιωπή της και αναφέρθηκε στην πρώτη γνωριμία της με τη βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ θυμήθηκε και την πρώτη υπόκλιση που της έκανε.

Συνέντευξη Μέγκαν-Χάρι: Eκατομμύρια δολάρια στα πόδια της Όπρα Γουίνφρεϊ

Η ίδια αποκάλυψε πως δεν είχε άγχος που θα την γνωρίσει αφού δεν το ήξερε εξαρχής.

Μέγκαν: Οι τάσεις αυτοκτονίας, ο καβγάς με την Κέιτ Μίντλετον και η Νταϊάνα

«Δεν υπήρχε μεγάλη επισημότητα την πρώτη φορά που συναντήθηκα με τη μεγαλειότατη. Θα πηγαίναμε για φαγητό στο Royal Lodge όπου μένουν κάποια μέλη της βασιλικής οικογένειας ο Άντριου, η Φέργκι. Η Μπεατρίς μένει αρκετό χρόνο εκεί. Με τη Γιουτζίνι γνωριζόμασταν πριν γνωρίσω τον Χάρι οπότε ήταν οικεία τα πρόσωπα. Είμαστε φίλοι μαζί τους ως ζευγάρι. Η βασίλισσα είχε πάει σε μία εκκλησιαστική λειτουργία στο Ουίνδσορ και θα ήταν στο σπίτι. Θυμάμαι ότι ήμασταν στο αυτοκίνητο και είπε “Η γιαγιά μου είναι εκεί και θα την γνωρίσεις”. Είπα “Τέλεια αγαπούσα την γιαγιά μου”. Δεν περίμενα ότι υποκλίνονται, του είπα είναι η γιαγιά σου και είπε “Είναι η Βασίλισσα”. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που το συνειδητοποίησα. Υποκλίνεσαι βαθιά ως ένδειξη σεβασμού», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μέγκαν Μαρκλ.

Μέγκαν Μαρκλ: «Το Παλάτι με ρωτούσε τι χρώμα θα έχει ο Άρτσι»

«Δεν είχα άγχος πριν συναντήσω τη βασίλισσα, ωστόσο, ο Χάρι με ρώτησε αν ξέρω πώς πρέπει να υποκλιθώ όταν ήμασταν στο αυτοκίνητο, πέντε λεπτά πριν πάμε στο παλάτι. Ήξερα ότι αυτό το κάνουν δημόσια, αλλά δεν περίμενα ότι το κάνουν και εντός της οικογένειας. Σκέφτηκα πως είναι απλά η γιαγιά του» πρόσθεσε.


Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top