Μαρίνα Πατούλη: «Επιλέγουμε αλά καρτ τη δημοσιοποίηση της ζωής μας;»

Η απάντηση στη δήλωση του περιφερειάρχη Αττικής για αγάπη και τρυφερότητα

Δείτε όσα δήλωσε η Μαρίνα Πατούλη την Πέμπτη στο «Πρω1νό»

Σε συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε το πρωί της Πέμπτης στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης δήλωσε σε σχέση με το διαζύγιο και την πρώην σύζυγό του: «Για τη Μαρίνα νιώθω αγάπη και τρυφερότητα. Είναι η μητέρα του παιδιού μας»

Νέα δήλωση Γιώργου Πατούλη: «Για τη Μαρίνα νιώθω αγάπη και τρυφερότητα»

Μαρίνα Πατούλη: «Μόνος του αποφάσισε για το διαζύγιο»

Μετά τη συνέντευξη αυτή η Μαρίνα Πατούλη έδωσε τις δικές της απαντήσεις, μιλώντας στην εφημερίδα ON Time.

«Με έκπληξή μου πληροφορήθηκα για τη συνέντευξή του σε καθημερινή εφημερίδα όπου μου εκφράζει την αγάπη και την τρυφερότητά του. Θεωρώ ότι προσωπικά συναισθήματα που αφορούν το πρόσωπό μου θα έπρεπε πρώτα να εκφραστούν σε εμένα προσωπικά. Σε κάθε περίπτωση, όμως, δικαιολογώ τη στάση του, αντιλαμβανόμενη τους κινδύνους που εγκυμονούν σε κάθε αντίθετη περίπτωση. Ως άνθρωπος κι ως γυναίκα επιλέγω την ειλικρίνεια, την αυθεντικότητα, την αμεσότητα και την προσωπική επαφή με τους ανθρώπους που αγαπώ», είπε η πρώην δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου.

Γιώργος Πατούλης Μαρίνα Πατούλη

Στη συνέχεια δήλωσε ότι: «Είναι σίγουρο ότι θέματα της προσωπικής ζωής ενός δημόσιου προσώπου προσφέρουν “κλειδαρότρυπα”. Πίσω από αυτό μπορεί ο καθένας να βλέπει τον εαυτό του. Θέτω ένα ερώτημα για να προβληματίσει όλους μας: Θεωρείται ή όχι ότι υπάρχει αντίφαση όταν ένας πολιτικός έχει υιοθετήσει, για να στηρίξει την πολιτική του καριέρα κι εικόνα, τη δημοσιοποίηση της προσωπικής και οικογενειακής του ζωής όσα χρόνια πολιτεύεται; Άρα, επιλέγουμε κατά το δοκούν ή αλά καρτ τη δημοσιοποίηση της ζωής μας; Τα συμπεράσματα δικά σας».

Μαρίνα Πατούλη: Η νέα ανάρτηση μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Πατούλη

Η Μαρίνα Πατούλη... πέταξε τα μαύρα και πήγε βόλτα στο Καβούρι

Η Μαρίνα Πατούλη αποκάλυψε και στο αν έχει γίνει αίτηση διαζυγίου: «Όσον αφορά εμένα προσωπικά, για να μη φανώ ανακόλουθη, ουδέποτε θέλησα διαζύγιο, δεν πρόκειται για μια κοινή απόφαση, αλλά για προσωπική του επιλογή, την οποία προσπαθώ να διαχειριστώ ψυχολογικά για το καλό το δικό μας και του παιδιού μας. Είμαστε στην κατάσταση που ήμασταν».

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top