Η Μαρίνα Πατούλη... πέταξε τα μαύρα και πήγε βόλτα στο Καβούρι

Ήπιε τον καφέ της μαζί με τον καλό της φίλο, Νίκο Παπαδάκη

Όσα είχε πει Μαρίνα Πατούλη όταν πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Η Μαρίνα Πατούλη πέταξε… τα μαύρα, έστειλε «6» στο 13033 και πήγε μία χαλαρή βόλτα στο Καβούρι εκμεταλλευόμενη τον ηλιόλουστο καιρό του σαββατοκύριακου.

Η Πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 Greece συνάντησε τον καλό της φίλο, Νίκο Παπαδάκη και οι δυο τους είπαν τα νέα τους απολαμβάνοντας έναν καφέ στο χέρι, δίπλα στη θάλασσα.

μαρινα πατούλη κόκκινο μπουφαν χωρίζει πατούλης τρίτο πρόσωπο

Τον καφέ τους απόλαυσαν ντυμένοι casual η Μαρίνα Πατούλη και ο καλός της φίλος, Νίκος Παπαδάκης/ NDP

Τον καφέ τους απόλαυσαν ντυμένοι casual η Μαρίνα Πατούλη και ο καλός της φίλος Νίκος Παπαδάκης

Με κόκκινο μπουφάν, πανάκριβα αθλητικά παπούτσια και φουλάρι, η φιλόλογος έκανε τη βόλτα της στο Καβούρι με τον φίλο της, Νίκο Παπαδάκη/ NDP

Η πρώην σύζυγος του Γιώργου Πατούλη φαινόταν ανανεωμένη και με καλύτερη διάθεση συγκριτικά με την πρώτη φορά που εμφανίστηκε δημόσια μετά την αποκάλυψη του χωρισμού της από τον Περιφερειάρχη Αττικής.

μαρίνα πατουλη χωρισε πατούλης χωρισμός

Δύσκολο το τελευταίο διάστημα για τη Μαρίνα Πατούλη - Η περιπέτεια με την υγεία της και ο χωρισμός της από τον Γιώργο Πατούλη

Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη: Ένα love story 35 χρόνων έφτασε στο τέλος του

Το τελευταίο διάστημα είναι δύσκολο για τη Μαρίνα Πατούλη, η οποία όχι μόνο αντιμετωπίζει ένα θέμα με την υγείας της, αλλά χωρίζει και από τον επί 35 χρόνια σύντροφό της, τον άντρα της ζωής της, όπως έχει πει η ίδια χαρακτηριστικά, Γιώργο Πατούλη.

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και η σύζυγός του Μαρίνα Πατούλη παίρνουν διαζύγιο

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και η σύζυγός του, Μαρίνα Πατούλη παίρνουν διαζύγιο/ NDP
 

Μαρίνα Πατούλη: «Ας προχωρήσει τη ζωή του και να είναι ευτυχισμένος» 

Μαρίνα Πατούλη: «Την κακιά αρρώστια την ξεπέρασε, τον κακό σύζυγο ποτέ»

Η φιλόλογος χρειάστηκε μάλιστα, να νοσηλευτεί για λίγες ημέρες σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου και ξεπέρασε την κρίση στο πρόβλημα της υγείας της. Μετά τη δυσάρεστη αυτή περιπέτεια, η ίδια μίλησε για όλα στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα On Time.

ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΤΟΥΛΗ

Η Μαρίνα Πατούλη όταν πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Μαρίνα Πατούλη: «Αυτή τη στιγμή προέχει η υγεία μου»

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Μαρίνας Πατούλη:

Πώς αισθάνθηκες όταν έλαβες το εξώδικο;

Με συγκλόνισε το εξώδικο το οποίο μου έστειλε. Εγώ έκανα μια δημόσια έκκληση για να μπορέσει να σπάσει τη σιωπή του και να μπορέσουμε να συνομιλήσουμε. Όταν έλαβα το εξώδικο, ένιωσα ότι πραγματικά έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Σκέφτηκα "μα είναι δυνατόν;". Δε μπορεί να σου απαγορεύσει κάποιος να μιλάς, είναι λογοκρισία. Κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα και να μιλάει και να εκφράζει το πρόβλημά της.

Θα τον δεχτείς αν γυρίσει πίσω;

Δε μπορώ να σου απαντήσω σε κάτι τέτοιο. Θέλω πλέον να σταθώ στα πόδια μου. Δεν μπορώ να σου απαντήσω. Θεωρώ όμως ότι πρέπει να δίνουμε εξιτήριο σε καθετί που μας πληγώνει.

Ακούγεται και γράφεται ότι έχεις σκοπό να ζητήσεις χρήματα. Ισχύει;

Θέλω να γράψεις ότι δε ζητώ απολύτως τίποτα. Ζητώ μόνο την ηθική μου δικαίωση.

Τι σημαίνει αυτό ακριβώς;

Η ηθική μου δικαίωση είναι η αγάπη αυτών των γυναικών. Θέλω να βρω την ισορροπία να προχωρήσω σε όσα κάνω. Ποτέ δεν με ενδιέφεραν τα χρήματα, ούτε να εξαγοραστώ με κάτι. Εγώ ήμουν πάντα αληθινός και αυθεντικός άνθρωπος. Τριάντα πέντε χρόνια ζωής τα αφιέρωσα σε έναν άνθρωπο και δε μετανιώνω γι’ αυτό. Σίγουρα δεν θα εξαργυρώσω. Αυτά δεν εξαργυρώνονται. Θέλω τη ψυχική μου ηρεμία, την υγεία μου.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top