Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη: Ένα love story 35 χρόνων έφτασε στο τέλος του

Τα εξώδικα αντικατέστησαν τα παθιασμένα δημόσια φιλιά

Όσα είχε πει ο περιφερειάρχης για την κρίση του γάμου του με τη φιλόλογο

Το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι που αντάλλασσε παθιασμένα φιλιά στις δημόσιες εξόδους του και αδιαφορούσε για τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου, πλέον ανταλλάσσει… εξώδικα και βρίσκεται σε διαμάχη.

Γιώργος Πατούλης: Έστειλε εξώδικο στη Μαρίνα Πατούλη

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και η σύζυγός του, Μαρίνα Πατούλη, μετά από 35 χρόνια κοινού συζυγικού βίου, φαίνεται πως έχουν πια τραβήξει  ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή.

πατουλης γιώργος μαρινα γνωριμία στην πάρο

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και η σύζυγός του, Μαρίνα Πατούλη, παίρνουν διαζύγιο

Πώς γνωρίστηκε το ζευγάρι Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη

πατουλης χωρίζει περιφερειαρχης

Ο Γιώργος Πατούλης και η Μαρίνα Πατούλη ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα διάσημα ζευγάρια 

Οι δυο τους γνωρίστηκαν ένα καλοκαίρι σε παραλία της Πάρου, όταν ο 25χρονος τότε Γιώργος Πατούλης είχε αποφοιτήσει από την Ιατρική Σχολή και η Μαρίνα ήταν φοιτήτρια στο πρώτο έτος της Φιλολογίας. 

Εκείνος βλέποντας την κατάξανθη φοιτήτρια, της απηύθυνε τον λόγο στα γερμανικά, εκείνη τον ειρωνεύτηκε και αυτή η πρώτη τους συνάντηση έληξε άδοξα. 

Δε συνέβη όμως το ίδιο στη δεύτερή τους συνάντηση στο νησί των Κυκλάδων, καθώς αυτή τη φορά ο νεαρός με το μουστάκι, που φάνταζε πολύ μπρουτάλ για τα γούστα της, κατάφερε με τον τρόπο του να τη γοητεύσει και κάπως έτσι άρχισε το ειδύλλιό τους.

«Η πρώτη επαφή δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Μετά στην πορεία τα έφερε η τύχη και ξανασυναντηθήκαμε στην Πάρο και ήταν κεραυνοβόλος. Ήταν πιο μπρουτάλ για τα γούστα μου. Είχε και μουστάκι τότε και τον έβαλα να το ξυρίσει. Ήταν tragic το μουστάκι», είχε πει η κ. Πατούλη μιλώντας για τη γνωριμία τους, στο Celebrity Travel.

Ο γάμος του Γιώργου και της Μαρίνας Πατούλη

Οι δυο τους ήθελαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους άμεσα. Έτσι, μόλις τρεις μήνες αργότερα, τον Νοέμβριο του 1986, ο Γιώργος Πατούλης και η Μαρίνα Σταυράκη, και οι δύο κρητικής καταγωγής και κάτοικοι Πεύκης, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο.

Έξι χρόνια αργότερα, οι δυο τους παντρεύτηκαν και με θρησκευτικό γάμο, στη Μητρόπολη Αθηνών, ενώ λίγο αργότερα απέκτησαν και τον μοναχογιό τους, Αλέξανδρο.

πατουλη μαρινα γιωργος χωρισμος γιατί αιτία

Ο Γιώργος Πατούλης και η Μαρίνα Πατούλη τραβούσαν όλα τα βλέμματα στις εξόδους τους

πατουλης

Ο μοναχογιός τους που είναι όλη τους η ζωή τούς συνόδευε σε πολλές δημόσιες εμφανίσεις τους

Πώς αισθάνεται η Μαρίνα Πατούλη που περνάει κρίση ο γάμος της με τον Γιώργο Πατούλη;

«Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου. Όταν είσαι 35 χρόνια με έναν άνθρωπο, τον αγαπάς βαθιά και πολυεπίπεδα. Γι’ αυτό και θέλω πρωτίστως να είναι καλά, να είμαστε και οι τρεις καλά. Τα πιο απλά είναι και τα πιο δύσκολα στη ζωή. Γι’ αυτό δεν λέω μεγαλοστομίες. Αρκεί να έρθει ξανά η ισορροπία στην οικογένειά μας. Νιώθω αιφνιδιασμένη και μία τεράστια θλίψη. Η σχέση μου με τον Γιώργο είναι σχέση ζωής. Κάποιες φορές, όμως, όσο δύσκολο και αν είναι αυτό, όταν αγαπάς κάποιον, πρέπει να του δώσεις τον αέρα να φύγει – αρκεί να ξέρεις πως θα φύγει αναλαμβάνοντας τις ευθύνες του. Νομίζω πως ο Γιώργος – ίσως λόγω πίεσης, ίσως λόγω ευθυνών και υποχρεώσεων- δεν αντιλαμβάνεται αυτή την περίοδο ότι η οικογένεια πρέπει πάντα να έρχεται σε πρώτη μοίρα, έχει τον πρώτο ρόλο στη ζωή όλων μας» εξομολογήθηκε στο περιοδικό Hello η φιλόλογος.

Μαρίνα Πατούλη: Η εισαγωγή στο νοσοκομείο

Να θυμίσουμε πως με την έκταση που έχει πάρει το θέμα, δημιουργήθηκε έντονη συναισθηματική φόρτιση στη Μαρίνα Πατούλη και σε συνδυασμό με ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, την ανάγκασε να εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Μαρίνα Πατούλη: «Αυτή τη στιγμή προέχει η υγεία μου»

Το εξώδικο που έλαβε η Μαρίνα Πατούλη από τον Γιώργο Πατούλη

«Εγώ προσωπικά δεν είχα αντιληφθεί ότι ο Γιώργος ήθελε να χωρίσει, ούτε εγώ είχα πει ότι θέλω ποτέ διαζύγιο. Εγώ ποτέ δεν ζήτησα διαζύγιο, ούτε μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτόν τον άνθρωπο. Το να περνάνε κρίση οι γάμοι και οι σχέσεις συμβαίνει. Όμως, πάνω από όλα, είμαστε άνθρωποι και γονείς. Όλα μπορούν να λυθούν με έναν καλό διάλογο. Κανένας δε μπορεί να κρατήσει κάποιον δίπλα του με το ζόρι. Όμως, μπορεί να είναι δίπλα σου ως άνθρωπος, ως πατέρας του παιδιού. Με τον διάλογο και την καλή συνεννόηση όλα λύνονται. Αυτό που εμένα με εξέπληξε ήταν η βία της σιωπής, 2,5 μήνες από την αποχώρησή του από το σπίτι και δεν ήξερα ούτε που μένει! Ούτε επικοινωνούσαμε ούτε τηλεφωνικά, ούτε είχα κάποια εικόνα και αυτό με συνέτριψε.

Με συγκλόνισε το εξώδικο το οποίο μου έστειλε. Εγώ έκανα μια δημόσια έκκληση για να μπορέσει να σπάσει τη σιωπή του και να μπορέσουμε να συνομιλήσουμε. Όταν έλαβα το εξώδικο, ένιωσα ότι πραγματικά έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Σκέφτηκα ''μα είναι δυνατόν;''. Δε μπορεί να σου απαγορεύσει κάποιος να μιλάς, είναι λογοκρισία. Κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα και να μιλάει και να εκφράζει το πρόβλημά της», είπε η φιλόλογος στην εφημερίδα On Time για το εξώδικό από τον πρώην σύζυγό της.

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top