Μαρίνα Πατούλη: «Την κακιά αρρώστια την ξεπέρασε, τον κακό σύζυγο ποτέ»

Τα μηνύματα που της στέλνουν γυναίκες στα social media

Δείτε στο παραπάνω βίντεο τι είχε πει η κυρία Μαρίνα Πατούλη πριν από λίγες μέρες
 

Mία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της βιώνει εδώ και μερικές μέρες η Μαρίνα Πατούλη, καθώς έχει πλέον χωρίσει από τον επί 35 χρόνια σύντροφό της, Γιώργο Πατούλη. 

Μαρίνα Πατούλη: «Ας προχωρήσει τη ζωή του και να είναι ευτυχισμένος»

πατούλη χωρισμος

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και η σύζυγός του, Μαρίνα Πατούλη, παίρνουν διαζύγιο
 

Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη: Ένα love story 35 χρόνων έφτασε στο τέλος του

Η γνωστή φιλόλογος μετά την αποκάλυψη του χωρισμού της από τον περιφερειάρχη Αττικής και πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου, δέχεται πολλά μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης από γυναίκες που την «ακολουθούν» στα social media. Πολλές είναι εκείνες μάλιστα που εξομολογούνται στη Μαρίνα Πατούλη τα δικά τους προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον γάμο τους.

Το βράδυ της Παρασκευής η Πατούλη, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την ιστορία μιας γυναίκας που την εγκατέλειψε ο σύζυγός της όταν έμαθε ότι έχει καρκίνο, αλλά και άλλες ιστορίες που την άγγιξαν στη δύσκολη αυτή στιγμή της ζωής της.

Η νέα ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη:

«Βράδυ Παρασκευής. Ξεδιαλέγω πόνους μέσα από τα αμέτρητα μηνύματά σας. Σαν αγκάθια που προσπαθείς να βγάλεις χειρουργικά με τσιμπιδάκι φρυδιών, κι εκείνα χώνονται ακόμη πιο βαθιά στο σώμα. Αλείφεις το δέρμα με λάδι για να τα «ξεράσει», κάνεις υπομονή, νομίζεις για λίγο πως «πάει πέρασε», μια λάθος κίνηση φτάνει να σου υπενθυμίσει πως το αγκάθι είναι ακόμη εκεί. Διαβάζω για μία φίλη που ο σύζυγος την εγκατέλειψε όταν του αποκάλυψε πως πάσχει από καρκίνο.

Δεν άντεχε της είπε τόσο πόνο. Δε σήκωνε τόσα δύσκολα. Την άφησε μόνη μ’ ένα παιδί. Την κακιά αρρώστια την ξεπέρασε. Τον κακό σύζυγο ποτέ. Μία ιστορία από τις χιλιάδες που έχω λάβει τις τελευταίες ημέρες. Μία γυναίκα από τις πολλές που αισθάνομαι πλέον φίλες αληθινές. Μία ακόμη δύναμη που σβήνει τις δικές μου αδυναμίες. Βράδυ Παρασκευής. Με λιγότερη λάμψη, με περισσότερο φως. Το δικό σας φως που ήρθε άπλετο για να φωτίσει τα δικά μου σκοτάδια. Να γράφετε. Σε εσάς, σε εμένα, σε μια λευκή κόλλα χαρτί χωρίς παραλήπτη. Γιατί σας το υπόσχομαι: Σε λίγο καιρό, όλες μαζί, θα γράψουμε ιστορία…», έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook η Πατούλη.

 

Βράδυ Παρασκευής. Ξεδιαλέγω πόνους μέσα από τα αμέτρητα μηνύματά σας. Σαν αγκάθια που προσπαθείς να βγάλεις χειρουργικά...

Posted by Marina Patoulis on Friday, April 2, 2021

 

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top