Νέα δήλωση Γιώργου Πατούλη: «Για τη Μαρίνα νιώθω αγάπη και τρυφερότητα»

Όσα είπε για τη μητέρα του παιδιού του

Δείτε όσα είπε η Μαρίνα Πατούλη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Μόλις λίγο καιρό μετά την είδηση χωρισμού από τη Μαρίνα Πατούλη, ο Γιώργος Πατούλης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα», μίλησε για το διαζύγιό του.

Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη: Ένα love story 35 χρόνων έφτασε στο τέλος του

Μαρίνα Πατούλη: Η νέα ανάρτηση μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Πατούλη

«Για τη Μαρίνα νιώθω αγάπη και τρυφερότητα. Είναι η μητέρα του παιδιού μας», δήλωσε ο περιφερειάρχης Αττικής. «Είναι σίγουρο ότι θέματα της προσωπικής ζωής ενός δημοσίου προσώπου προσφέρουν “κλειδαρότρυπα”. Πίσω από αυτά μπορεί ο καθένας να βλέπει τον εαυτό του», είπε στη συνέχεια για την προσωπική του ζωή που βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα.

Μαρίνα Πατούλη Γιώργος Πατούλης

Η Μαρίνα κι ο Γιώργος Πατούλης στην κηδεία της μητέρας του περιφερειάρχη τον Οκτώβριο του 2020 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Σε ερώτηση για το αν ο πρόσφατος θάνατος της μητέρας του σχετίζεται με το διαζύγιό του, απάντησε: «Αγγίζετε νωπές κι ευαίσθητες χορδές για τις οποίες σε αυτή τη φάση δε θα ήθελα να μιλήσω. Μπορεί να σχετίζονται κι άλλα τα οποία είχαν συσσωρευτεί. Η μητέρα είναι για μένα όπως είπα μια ηρωίδα, η οποία δεν είχε στον ήλιο μοίρα και θυσίασε τη ζωή της για να μας μεγαλώσει και να μας σπουδάσει. Ήταν δίπλα μου πάντα πολύ διακριτική - και στον γάμο μου. Ίσως εξαιτίας αυτής της διακριτικότητας να μην ήμασταν τόσο κοντά στην έγγαμη ζωή μου. Υπάρχουν κάποιες στιγμές που δε θα ήθελα να τις δημοσιοποιήσω» ανέφερε.

Γιώργος Πατούλης: Σεβαστείτε αυτή τη δύσκολη οικογενειακή στιγμή

Μαρίνα Πατούλη: «Την κακιά αρρώστια την ξεπέρασε, τον κακό σύζυγο ποτέ»

Γιώργος Πατούλης Μαρίνα Πατουλη Αλέξανδρος Πατούλης

Το ζευγάρι με τον γιο του Αλέξανδρο τα Χριστούγεννα του 2019 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Μιλώντας για τον έφηβο γιο του, επεσήμανε ότι: «Προσπαθώ να διαφυλάξω τα προσωπικά μου διότι σχετίζονται με την ψυχοσύνθεση ενός εφήβου, όπως είναι ο γιος μας ο Αλέξανδρος. Οι γονείς του πήραν μια απόφαση κι αυτή η απόφαση δεν πρέπει να τον σημαδέψει. Είναι ένα καλό κι έξυπνο παιδί που ελπίζω να είναι αύριο κι ένας καλός και χρήσιμος άνθρωπος στην κοινωνία».

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top