Μαρίνα Πατούλη: Η νέα ανάρτηση μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Πατούλη

«Είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσουμε μαζί…»

Όσα είπε η Μαρίνα Πατούλη μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Σαν βόμβα «έσκασε» η είδηση πριν από λίγες μέρες πως ο Γιώργος Πατούλης και η Μαρίνα Πατούλη, έπειτα από 35 χρόνια κοινής ζωής, δεν είναι πλέον μαζί. 

Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη: Ένα love story 35 χρόνων έφτασε στο τέλος του

Η ίδια μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον περιφερειάρχη Αττικής δέχεται δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης από γυναίκες με κοινά βιώματα, ενώ συχνά - πυκνά πραγματοποιεί αναρτήσεις στα social media γεμάτες νόημα.

Η Μαρίνα Πατούλη... πέταξε τα μαύρα και πήγε βόλτα στο Καβούρι

Η φιλόλογος επέστρεψε δριμύτερη στα κοινωνικά δίκτυα, κάνοντας ένα ακόμη αινιγματικό post στο προφίλ της στο Facebook, στο οποίο έκανε λόγο για την ευτυχία, τονίζοντας πως ξεκινά στα 46 χρόνια. 

«Πότε ξεκινά το ταξίδι για την ευτυχία ;;;;;;;Το σημείο καμπής στη ζωή του ανθρώπου είναι τα 46 χρόνια!!!Τουλάχιστον, αυτό είναι το μήνυμα της έρευνας που διάβασα στο Βρετανικό περιοδικό «Economist»και σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζί σας, αναφέρει η Μαρίνα Πατούλη.

Από την ακμαία δεκαετία των 20 ετών μέχρι την ωριμότητα ο δρόμος για την κατάκτηση της ευτυχίας μπορεί να μην είναι σπαρμένος με ροδοπέταλα.

Το πώς βιώνει κάθε άνθρωπος αυτή τη διαδρομή… είναι θέμα προσωπικών επιλογών, συνθηκών αλλά κ στάσης και φιλοσοφίας ζωής! Στο κυνήγι της ευτυχίας θα παλέψεις, θα απογοητευτείς, θα ματαιωθείς, θα πέσεις αλλά και θα σηκωθείς… Η ψυχολογική ευμάρεια , σύμφωνα με μελέτες έχει την καμπύλη του λατινικού γράμματος U Στα 20 χρόνια βρισκόμαστε στην ακμή , στα 46 φθάνουμε στη βάση που είναι η επανεκκίνηση για το ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ !!!!Είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσουμε μαζί…!», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη.

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top