Μαρίνα Πατούλη: «Μόνος του αποφάσισε για το διαζύγιο»

«Προσπαθώ και μέσα από ειδικούς να στηρίξω την κατάσταση»

Δείτε όσα είπε η Μαρίνα Πατούλη στο «Πρω1νό»

Μετά τις νέες δηλώσεις του Γιώργου Πατούλη για το διαζύγιο από την επί 35 χρόνια σύζυγό του, Μαρίνα Πατούλη και τα συναισθήματα τρυφερότητας κι αγάπης που νιώθει για εκείνη, η ίδια έδωσε τη δική της απάντηση μέσα από την εκπομπή «Το Πρω1νό».

Νέα δήλωση Γιώργου Πατούλη: «Για τη Μαρίνα νιώθω αγάπη και τρυφερότητα»

Η εκπομπή επικοινώνησε με την εν διαστάσει σύζυγό του περιφερειάρχη Αττικής, ζητώντας της να τοποθετηθεί σχετικά.

Νίκος Παπαδάκης Μαρίνα Πατούλη

Η Μαρίνα Πατούλη με τον πολύ καλό της φίλο, Νίκο Παπαδάκη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Για εμένα σήμερα είναι μια φορτισμένη ημέρα, γιατί σαν σήμερα το 1998 έχασα το σημαντικότερο πρόσωπο της ζωής μου, τη μητέρα μου. Επειδή από τα νεανικά μου χρόνια συνδέθηκα με τον Γιώργο, ο ρόλος της μητέρας μου ήταν καθοριστικός και στη σχέση αυτή. Για εμένα ήταν ένα διπλό πένθος», είπε αρχική η γνωστή φιλόλογος.

Μαρίνα Πατούλη: Η νέα ανάρτηση μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Πατούλη

Γιώργος Πατούλης Μαρίνα Πατούλη

Γιώργος Πατούλης και Μαρίνα Πατούλη στην 36η απονομή δημοσιογραφικών βραβείων Ιδρ.Μπότση το 2020 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Ο Γιώργος δήλωσε ότι "έχουμε αποφασίσει", δεν έχουμε όμως αποφασίσει. Μόνος του αποφάσισε και δεν είναι κάτι που αποτελεί κοινή απόφαση. Σεβόμενη τα 35 χρόνια κοινής πορείας, έχω προσπαθήσει να στηρίξω το παιδί μου και τον εαυτό μου για τη διαχείριση αυτής της κατάστασης. Προσπαθώ κι εγώ μέσα από ειδικούς να στηρίξω την κατάσταση.....», είπε ξεκάθαρα η Μαρίνα Πατούλη.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top