Κατερίνα Παπουτσάκη: «Πήγαν να με παρενοχλήσουν δύο φορές σε κάστινγκ»

Όσα είπε για τον ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Για όσα συμβαίνουν στο θέατρο, τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που αντιμετώπισε η ίδια, αλλά και τον ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη στο «Ενώπιος Ενωπίω» το βράδυ της Δευτέρας.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Το συγκινητικό μήνυμα στήριξης στον Δημήτρη Μοθωναίο

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Στη συνεργασία με τον Κιμούλη έχασα τη φωνή μου»

«Υπήρχαν ψίθυροι και φήμες, όχι σε αυτήν την έκταση... Μου έχει συμβεί καμιά δυο φορές κι ευτυχώς δεν έχει μείνει μέσα μου, γιατί δεν προχώρησε σε σημείο που να είναι παρεμβατικό. Θα μπορούσε να ήμουν πιο άτυχη κι ο άλλος πιο αδίστακτος. Αυτό συνέβη στην αρχή της καριέρας μου, αλλά μετά ήρθε και γρήγορα η αναγνωρισιμότητα και σταμάτησε αυτό να υπάρχει. Ωστόσο πριν μου είχε συμβεί δύο φορές σε κάστινγκ για ταινία», απάντησε στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Κατερίνα Παπουτσάκη Νίκος Χατζηνικολάου

«Κάποια τα ήξερα κι είναι αδιανόητο αυτό. Φυσικά στηρίζουμε άντρες, γυναίκες και παιδιά που έχουν υποστεί το οτιδήποτε», είπε στη συνέχεια.

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Δεν το παίζω η ωραία του χωριού»

Κατερίνα Παπουτσάκη: Δείτε τι μαγείρεψε για την οικογένειά της

Ο δύσκολος ρόλος της Βουγιουκλάκη

Στα τέλη της προηγούμενης δεκαετίας, υπήρξε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα, αφού κλήθηκε να ενσαρκώσει την Αλίκη Βουγιουκλάκη στη σειρά «Έχω ένα μυστικό». «Ήταν περίεργα με το σίριαλ για την Αλίκη… Τα πρώτα γυρίσματα ήταν πολύ καλά. Όλα τα πόστα στο σίριαλ είχαν κάποιο ζήτημα. Ίσως ήταν πολύ νωρίς να γίνει κοντά στον θάνατό της. Οποιαδήποτε κι αν είχε υποδυθεί την Αλίκη δε θα περνούσε καλά. Δούλεψα πάρα πολύ, έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Τότε όμως αρρώστησα. Είμαι πολύ ευαίσθητη. Θέλω να είμαι αγαπητή κι αρεστή. Ζορίστηκα πάρα πολύ. Με πληγώνει η αρνητική κριτική αν γίνεται με τρόπο που είναι κακεντρεχής», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top