Ο λόγος που ο Μάριος Αθανασίου δεν έχει παντρευτεί με τη σύντροφό του

Έχουν αποκτήσει μαζί δυο κοριτσάκια

Υπήρξε ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες του θεάτρου και της τηλεόρασης στις αρχές της χιλιετίας. Ο Μάριος Αθανασίου έζησε έναν θυελλώδη έρωτα με τη Μαρία Σολωμού, μαζί απέκτησαν έναν γιο, τον Αλέξανδρο, ωστόσο μετά τον χωρισμό τους έφτιαξε ξανά τη ζωή του, αποκτώντας με τη σύντροφό του δύο ακόμα κορούλες.

Μαρία Σολωμού: «Με τον Μάριο Αθανασίου δε συμφωνούμε σε τίποτα»

Μπαμπάς για τρίτη φορά ο Μάριος Αθανασίου- Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram

Ο γνωστός ηθοποιός το μεσημέρι της Παρασκευής μίλησε στο Pop Up! για το παρελθόν του, τα τρία του παιδιά, αλλά και το γεγονός ότι δύσκολα θα παντρευόταν ξανά!

«Δεν έχω πρόβλημα με τον γάμο ως θεσμό. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βρω έναν άνθρωπο να πορευτώ σε όλη μου τη ζωή. Τώρα αν αυτό το πράγμα θα έχει μια θρησκευτική, πολιτική ομπρέλα ή δε θα έχει καμία ομπρέλα, το θεωρώ δευτερεύον. Μέχρι τώρα με τη γυναίκα μου δεν αισθανόμαστε ότι έχουμε κάτι... περίεργο που δεν έχουμε παντρευτεί. Μέσα στην τρέλα μας, αν θέλουμε να το κάνουμε, μπορεί και να γίνει», σχολίασε για την απόφαση που έχουν πάρει με τη σύντροφό του να μην ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μαρία Σολωμού Μάριος Αθανασίου

Με τη Μαρία Σολωμού έχουν τις καλύτερες σχέσεις! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Aθανασίου: «Στην περίπτωση της Λάμπρη ήμουν πολύ κοντά στο περιστατικό»

«Μαρίζα» και «Ποντίκης» ποζάρουν 13 χρόνια μετά τον «Δάσκαλο»

Για το μεγάλωμα των παιδιών του και τις δυσκολίες, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε: «Το μεγάλωμα των παιδιών, προφανώς έχει δυσκολίες, αλλά έχει και πολύ ευχάριστες στιγμές. Δεν μπορώ να το συγκρίνω με κάτι, απλώς το βιώνω. Έχω στιγμές που είμαι πέρα από τα όριά μου, έχω μάθει να κάνω υπομονή. Έχω αναπτύξει αυτό το στοιχείο που δεν το είχα καθόλου σαν άνθρωπος. Μου διδάσκουν πάρα πολλά πράγματα τα παιδιά, περισσότερα με μαθαίνουν παρά τους μαθαίνω».

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top