Μαρία Σολωμού: «Με τον Μάριο Αθανασίου δε συμφωνούμε σε τίποτα»

Η σχέση της με τον πατέρα του παιδιού της

Για τη σχέση της με τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, Μάριο Αθανασίου, μίλησε η Μαρία Σολωμού!

Σολωμού - Αθανασίου

Μαρία Σολωμού-Μάριος Αθανασίου (Φωτογραφία: NDP)

Οι δυο ηθοποιοί έχουν αποκτήσει έναν γιο, 15 ετών, τον Αλέξανδρο. Το πρώην ζευγάρι έχει διατηρήσει άριστες σχέσεις, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει και μαζί σε βραδινές εξόδους. Όπως έχει ξαναπεί η ηθοποιός, τώρα που ο γιος της είναι στην εφηβεία μένει με τον πατέρα του και τη νέα οικογένεια που εκείνος έχει φτιάξει.

Μαρία Σολωμού: «Ο γιος μου μένει με τον πατέρα του»

Η Μαρία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Mega Stories” με παρουσιάστρια τη Δώρα Αναγνωστοπούλου και αναφέρθηκε στη συνεπιμέλεια των παιδιών από τους γονείς τους, όταν εκείνοι παίρνουν διαζύγιο αλλά και στον τρόπο που επέλεξε εκείνη και ο πατέρας του γιου της, Μάριος Αθανασίου να μεγαλώσουν το παιδί τους.

Σολωμού - γιος

Η Μαρία Σολωμού με τον 15χρονο γιο της, Αλέξανδρο (Φωτογραφία: NDP)

«Το πρώτο που σκέφτηκα όταν χωρίζαμε (με τον Μάριο Αθανασίου) ήταν το πώς θα το πω στο παιδί γιατί του είχε μεγάλη αδυναμία. Το βράδυ που μετακόμισε ο Μάριος, πήδηξε από το κρεβατάκι του και ήρθε κι έπεσε στη θέση του πατέρα του στο κρεβάτι… Δεν τον ζήτησε ποτέ αλλά ήρθε και ξάπλωσε στη θέση του. Δεν αναρωτήθηκε ποτέ… Η παιδοψυχολόγος μου είπε “πρέπει να του μιλήσεις και να του εξηγήσεις ακριβώς ότι έχετε χωρίσει” αλλά εγώ δεν μπορούσα.

Παρ’ όλα αυτά, κάπως δε χρειάστηκε… ήξερε. Κάποια στιγμή το παράπονό μου ήταν αν αυτό το παιδί θα πει μεγαλώνοντας “γιατί ο μπαμπάς μου ζει με τις αδελφές μου και δεν ζει μαζί μου”. Έφυγα εγώ από το σπίτι για να μην αλλάξει ο Αλέξανδρος δωμάτιο και είπα στον Μάριο να ‘ρθει εκείνος και δεν είχα και κανένα πρόβλημα.

Επίσης, με τον Μάριο επειδή είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι και δεν ταιριάξαμε ποτέ, έχουμε πάντα διαφορετικές απόψεις στο οτιδήποτε. Οπότε κάναμε το εξής… Όσο έμενε μαζί μου αποφάσιζα εγώ, όσο μένει με τον πατέρα του αποφασίζει εκείνος. Μου λείπει πολύ ο Αλέξανδρος αλλά είναι ένα άλλο παιδί τώρα, είναι ένα μεγάλο παιδί», είπε η Μαρία Σολωμού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top