Στέλιος Κουδουνάρης: «Όχι δεν είναι «της μόδας» οι καταγγελίες...»

Ο σχεδιαστής μόδας «ξέσπασε» για τις δηλώσεις του Γιώργου Κιμούλη

Η καταγγελία της Ζέτας Δούκα τοπρωί της Τρίτηες στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»

Πληθαίνουν ώρα με την ώρα οι ηθοποιοί, τραγουδιστές και άλλοι άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου και της ελληνικής showbiz που δηλώνουν ανοιχτά την υποστήριξη τους προς την Ζέτα Δούκα. 

Ζέτα Δούκα: Η δημόσια στήριξή της στην Ευδοκία Ρουμελιώτη

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η ηθοποιός δήλωσε πρώτη, χθες, δημόσια ότι ο Γιώργος Κιμούλης την είχε κακοποιήσει με σωματική και λεκτική βία κατά τη διάρκεια μιας συνεργασίας τους. Έκτοτε, και άλλες ηθοποιοί ισχυρίζονται πως έχουν κακοποιηθεί από τον γνωστό άνθρωπο του θεάτρου: η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η Κατερίνα Γερονικολού αλλά και η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη. 

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη κατά του Γιώργου Κιμούλη: «Αναγκάστηκα να πάρω χάπια»

Στην καταγγελία της Ζέτας Δούκα απάντησε ο ίδιος μέσω του δελτίου ειδήσεων του Mega, αναφέροντας πως «οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου είναι της μόδας», ενώ δήλωσε πως θα κινηθεί νομικά. Η εν λόγω δήλωση προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις.
Ένας από τους ανθρώπους που αποφάσισε να σχολιάσει το γεγονός και να υποστηρίξει την Ζέτα Δούκα είναι και ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμός στο Instagram έγραψε ένα δυνατό κείμενο: 

Κατερίνα Γερονικολού για τον Γιώργο Κιμούλη: Με φόβισες, με τρόμαξες

«Όχι δεν είναι γιατί «είναι της μόδας». Είναι γιατί αυτές οι γυναίκες μεγάλωσαν, έγιναν μάνες, έκαναν σπίτια κι δε φοβούνται πια να χάσουν τη δουλειά τους. Δεν φοβούνται ότι θα στιγματιστούν. Το θύμα σήμερα δεν μπαίνει στο περιθώριο. Οι γυναίκες αυτές ήταν έτοιμες να μιλήσουν. Η κοινωνία δεν ήταν έτοιμη να τις ακούσει. Κοιτάξτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και μιλήστε. Γυναίκες και άνδρες. Μπράβο @zetadouka που τράβηξες την κουρτίνα», είπε σε λεζάντα μιας φωτογραφίας του ο γνωστός σχεδιαστής μόδας. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top