Ιωάννα Τούνη - Βρισηίδα Ανδριώτου: Το τέλος μίας φιλίας σε Instagram posts!

Δείτε τι αναφέρουν δημόσια οι δύο πλευρές

Βίντεο από τις καλοκαιρινές διακοπές των δύο κοριτσιών πριν τον μεγάλο τσακωμό

Οι απορίες που είχαμε για την ξαφνική διακοπή της φιλίας της Ιωάννας Τούνη με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, «λύθηκαν» χθες το βράδυ με μία αποκάλυψη – βόμβα της ξανθιάς influencer στο Instagram.

Ιωάννα Τούνη: «Με τη Βρισηίδα δε μιλάμε και δεν ξέρω αν θα ξαναμιλήσουμε»

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη, εξήγησε δημόσια: 

«Δε μαλώσαμε...Την ξέκοψα οριστικά και αμετάκλητα! Μπορώ να συγχωρήσω πολλά πράγματα στους ανθρώπους, που αγαπάω, όχι μόνο τα ψέματα, την αχαριστία, κοροϊδία και την διπροσωπία.

Η ‘’κολλητή’’ μου λοιπόν έπαψε να είναι κολλητή μου, όταν αποφάσισε να πάει για μπανάκι στην πισίνα γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης με τον άνθρωπο που βρίσκομαι σε δικηγόρους για το ‘’ροζ βίντεο’’. Ναι! Καλά κατάλαβες...Η ‘’κολλητή μου’’, με αυτόν που ήθελε να μου κάνει κακό και να με ξεφτιλίσει στον πανελλήνιο!

Εννοείται πως παράλληλα μου είπε ψέματα πως ‘’τον συνάντησε τυχαία και σηκώθηκε και έφυγε αμέσως’’! Αλλά για καλή μου τύχη η Θεσσαλονίκη είναι χωριό και όλα μαθαίνονται! Αν και έχω να πω πολλά ακόμη... Δε νομίζω πως χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω....»

Ιωάννα Τούνη Βρισηίδα Ανδριώτου τσακώθηκαν

 

Ιωάννα Τούνη για το ροζ βίντεο: «Δεν το άντεξε ο πρώην σύντροφός μου»

Ιωάννα Τούνη: Ποζάρει topless μαζί με την κολλητή της επάνω στο σκάφος

Η απάντηση της Βρισηίδας στην Ιωάννα Τούνη

Μετά από σχεδόν μία ημέρα, η Βρισηίδα έδωσε τη δική της απάντηση στην πρώην κολλητή της φίλη, Ιωάννα, μέσα από τα social media.

Δείτε το post της:

«Θα ήταν ό,τι πιο ανάξιο θα είχα κάνει ποτέ στη ζωή μου, αν έμπαινα στη διαδικασία να κοντραριστώ δημόσια με την χρόνια φίλη μου…

Επειδή νοιώθω όμως ότι αδικώ τον εαυτό μου χωρίς να υπερασπιστώ τη θέση μου, θα πω μόνο ότι εννοείται ότι δεν ήταν προσχεδιασμένο να βρεθώ στον ίδιο χώρο με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Ξέρω ότι πολλοί λίγοι θα είναι αυτοί που θα υποστηρίξουν την αλήθεια της μικρής Βρισηίδας, που οφείλει τα πάντα στη φίλη της, ακόμη και το ότι αναπνέει ίσως… “Φταίω” και το παραδέχτηκα από την πρώτη στιγμή στον κύκλο μας (γιατί θεωρούσα και θεωρώ ότι οι παρεξηγήσεις μεταξύ “κολλητών” δεν αφορούν τους χιλιάδες followers μας) όχι επειδή βρέθηκα στον ίδιο χώρο ακούσια με τον συγκεκριμένο άνθρωπο αλλά γιατί δεν έφυγα την ίδια στιγμή αλλά μετά από κάποια ώρα.

Το θέμα όμως είναι ότι ο λόγος για τον οποίο ένιωσα άσχημα τότε διαφέρει πολύ από τον λόγο που νιώθω πολύ πιο άσχημα σήμερα.

Ο λόγος που ζήτησα επανειλημμένα συγγνώμη και από την φίλη μου και από τους κοινούς μας γνωστούς τότε, ήταν γιατί θεώρησα ( έστω και εκ των υστέρων) τεράστιο λάθος το ότι δεν έφυγα αμέσως μόλις κατάλαβα ότι ήταν το εν λόγο άτομο στον ίδιο χώρο αλλά επέλεξα να κάτσω με την παρέα που είχα πάει κάποια μέτρα πιο πέρα.

Ο λόγος όμως που νιώθω πολύ πιο άσχημα σήμερα είναι γιατί μετά από έναν ολόκληρο μήνα, έπρεπε να το ξανά υποστώ όλο αυτό και μάλιστα δημόσια.

Ευχαριστώ πολύ για τα εκατοντάδες υποστηρικτικά μηνύματά σας. Τα υπόλοιπα ήταν απλά αναμενόμενα», έγραψε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ιωάννα Τούνη Βρισηίδα Ανδριώτου τέλος μίας φιλίας σε Instagram posts τσακώθηκαν

Ιωάννα Τούνη Βρισηίδα Ανδριώτου
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top