Ιωάννα Τούνη: «Με τη Βρισηίδα δε μιλάμε και δεν ξέρω αν θα ξαναμιλήσουμε»

Τέλος φαίνεται να έχει μπει στη φιλία των δύο κοριτσιών

Βίντεο από τις καλοκαιρινές διακοπές των δύο κοριτσιών

Τέλος φαίνεται πως έχει μπει στη φιλία, κολλητή φιλία μάλιστα, της Ιωάννας Τούνη και της Βρισηίδας Ανδριώτου, οι οποίες δέθηκαν πολύ μετά την κοινή συμμετοχή τους στο ‘’My Style Rocks’’.

Ιωάννα Τούνη: Ποζάρει topless μαζί με την κολλητή της επάνω στο σκάφος

Τα δύο κορίτσια έκαναν μαζί διακοπές όλο σχεδόν το καλοκαίρι, ανέβαζαν μαζί hot φωτογραφίες και Instastories, όμως αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν, καθώς δεν «ακολουθεί» καν η μία την άλλη στο Instagram!

Ιωάννα Τούνη: Με τη Βρισηίδα δε μιλάμε τέλος στη φιλία τσακώθηκαν Ανδριώτου

Το τι ακριβώς συνέβη ανάμεσά τους δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο, η ίδια η Ιωάννα Τούνη είπε στην εφημερίδα ‘’On time’’ πως δε μιλάει με τη Βρισηίδα και δεν ξέρει αν θα ξαναμιλήσουν ποτέ.

Ιωάννα Τούνη για το ροζ βίντεο: «Δεν το άντεξε ο πρώην σύντροφός μου»

«Έχει γίνει κάτι. Δεν έχει γίνει κανένα unfollow. Εγώ δεν έχω κάνει κάτι ποτέ σε κανέναν, οπότε, όταν κάτι γίνεται, φταίνε πάντα οι άλλοι. Δε μιλάμε, δεν ξέρω αν θα ξαναμιλήσουμε. Εγώ είμαι μια χαρά και ετοιμάζω συνέχεια ρούχα» δήλωσε η Ιωάννα Τούνη, με την άλλοτε κολλητή της, Βρισηίδα, να απαντά από τη μεριά της στην ίδια εφημερίδα: «Δεν έχει γίνει κανένα unfollow. Έχει γίνει κάτι μεταξύ μας. Οι φιλίες περνάνε κρίσεις. Δε μιλάμε τώρα και δεν ξέρω αν θα ξαναμιλήσουμε. Την αγαπώ πάρα πολύ την Ιωάννα, έγινε κάτι μεταξύ μας, αυτό είναι όλο».

Ένα Instastory της Ιωάννας Τούνη το βράδυ της Τρίτης ήρθε να μας προσθέσει περισσότερα ερωτηματικά. Δείτε τι δημοσίευσε:

Ιωάννα Τούνη: Με τη Βρισηίδα δε μιλάμε τέλος στη φιλία τσακώθηκαν Ανδριώτου
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top