Παντελής Καναράκης: Με ποια διάσημη Ελληνίδα παρουσιάστρια συναντήθηκε;

Το δημόσιο «ευχαριστώ» στη…

Κατά καιρούς την έχει ευχαριστήσει, όπως και την Ελένη Μενεγάκη, γιατί ήταν μια από τις δύο γυναίκες που τον βοήθησαν πολύ στην αρχή της καριέρας του.

Γνωστός Έλληνας κωμικός ευχαρίστησε Κορομηλά-Μενεγάκη - Για ποιο λόγο;

Τι κι αν είχε πολύ καιρό να δει τη Ρούλα Κορομηλά, ο Παντελής Καναράκης δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του και -φυσικά- πόσταρε ένα κοινό τους χιουμοριστικό βίντεο.

Μάλιστα, με την ανάρτησή του αυτή είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει ακόμα μια φορά την παρουσιάστρια, αναγνωρίζοντας ότι ήταν αυτή που τον ανέδειξε την εποχή του τηλεοπτικού σόου «Μπράβο» στο Mega.

Άλλοι άνθρωποι! Δείτε τη Θεοδωρίδου και τον Καναράκη 20 χρόνια πριν

«Στις αρχές της δεκαετίας του ενενήντα η Ρούλα άλλαξε τον τρόπο που γινόταν η τηλεόραση μέχρι τότε! Στα τέλη της ίδιας δεκαετίας άλλαξε τη δική μου ζωή όταν από άγνωστο ηθοποιό με έκανε τηλεοπτικό πρόσωπο δίπλα της στο Μπράβο! Ένα βράδυ μετά από πολύ καιρό στο φιλόξενο σπίτι της, στην μοναδική ζεστή της αγκαλιά, περπατώντας ξυπόλητοι περάσαμε έξι ώρες με γέλια, με συγκίνηση, με γλύκα, με μνήμες από το παρελθόν, με όνειρα για το μέλλον… με… με Ρούλα! Πολύ συχνά λέω δημόσια και ιδιωτικά ποσό την ευχαριστώ και ποσό την αγαπώ! Δε θα σταματήσω να το κάνω και ξέρετε γιατί; Γιατί απλά είναι η Ρούλα μου!!!», έγραψε ο Παντελής.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Στις αρχές της δεκαετίας του ενενήντα η Ρούλα άλλαξε τον τρόπο που γινόταν η τηλεόραση μέχρι τότε! Στα τέλη της ίδιας δεκαετίας άλλαξε τη δίκη μου ζωή όταν από άγνωστο ηθοποιό μ έκανε τηλεοπτικό πρόσωπο δίπλα της στο Μπράβο! Ένα βράδυ μετά από πολύ καιρό στο φιλόξενο σπίτι της, στην μοναδική ζεστή της αγκαλιά, περπατώντας ξυπόλητοι περάσαμε έξι ώρες με γέλια, με συγκίνηση, με γλύκα, με μνήμες από το παρελθόν, με όνειρα για το μέλλον... με... με Ρούλα! Πολύ συχνά λέω δημόσια και ιδιωτικά ποσό την ευχαριστώ και ποσό την αγαπώ! Δε θα σταματήσω να το κάνω και ξέρετε γιατί; Γιατί απλά είναι η Ρούλα μου!!! @roulakoromila #bravo #roulakoromila #sunshine #runner #oscar #erosramazzotti #tv #taiti ♥️♥️♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kanarakis Pantelis (@kanarakispantelis_official) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top