Άλλοι άνθρωποι! Δείτε τη Θεοδωρίδου και τον Καναράκη 20 χρόνια πριν

Τα σχόλια του ηθοποιού και η αγάπη του για την τραγουδίστρια

Έτσι σχολίασε η Νατάσα Θεοδωρίδου την κουμπάρα της, Ελένη Μενεγάκη

Με τη Νατάσα Θεοδωρίδου τον συνδέει μια πολύ στενή φιλία εδώ και πάρα πολλά χρόνια!

Στη Drive in συναυλία της δημοφιλούς τραγουδίστριας στη Γλυφάδα, μαζί της θα βρίσκεται κι ο Παντελής Καναράκης, που λίγες ώρες πριν το event,πόσταρε στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία τους, αποκαλύπτοντας για πολλούς ότι η φιλία του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου κρατάει πάνω από δυο δεκαετίες!

Drive in συναυλία στη Γλυφάδα με τη Νατάσα Θεοδωρίδου

Ο Παντελής και η Νατάσα το 2013 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο Παντελής έγραψε κάτω από τη φωτογραφία του τότε και του τώρα ότι γνώρισε τη Νατάσα σε ένα νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, αγαπήθηκαν κι είναι μαζί όλα αυτά τα χρόνια!

Θεοδωρίδου - Καναράκης: «Πολεμούν» τις δύσκολες στιγμές με χιούμορ!

«Αυτές τις δυο φωτογραφίες τις χωρίζουν πάνω από δυο δεκαετίες. Σ ένα νυχτερινό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη μια νεαρή τραγουδίστρια μαγεύει τον κόσμο με τη φωνή της. Στα μέσα της σεζόν προσλαμβάνεται κι ένας ηθοποιός που μόλις έχει τελειώσει τη δραματική σχολή! Γνωρίζονται και γελάνε! Αγαπιούνται και γελάνε! Είναι μαζί στο καράβι της ζωής και γελάνε! Για πάνω από είκοσι χρόνια με τη Νατασα έχουμε περάσει ωραία, δύσκολα, εύκολα, συνηθισμένα, ασυνήθιστα, ζόρικα, τρυφερά, σκληρά μα πάνω απ όλα έχουμε γελάσει πολυυυυ. Έτσι στο γέλιο χτίστηκε η αγάπη μας! Και αυτό το καλοκαίρι για άλλη μια φορά θα το περάσουμε γελώντας και θα το μοιραστούμε μαζί σας! Η ζωη είναι ωραία και σταθερά σας αγαπώ!» σχολίασε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αυτές τις δυο φωτογραφίες τις χωρίζουν πάνω από δυο δεκαετίες. Σ ένα νυχτερινό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη μια νεαρή τραγουδίστρια μαγεύει τον κόσμο με τη φωνή της. Στα μέσα της σεζόν προσλαμβάνεται κι ένας ηθοποιός που μόλις έχει τελειώσει τη δραματική σχολή! Γνωρίζονται και γελάνε! Αγαπιούνται και γελάνε! Είναι μαζί στο καράβι της ζωής και γελάνε! Για πάνω από είκοσι χρόνια με τη Νατασα έχουμε περάσει ωραία, δύσκολα, εύκολα, συνηθισμένα, ασυνήθιστα, ζόρικα, τρυφερά, σκληρά μα πάνω απ όλα έχουμε γελάσει πολυυυυ. Έτσι στο γέλιο χτίστηκε η αγάπη μας! Και αυτό το καλοκαίρι για άλλη μια φορά θα το περάσουμε γελώντας και θα το μοιραστούμε μαζί σας! Η ζωη είναι ωραία και σταθερά σας αγαπώ! @natasatheodoridou #drive #auto #friends #summer #gogo #volleyball #basketball #thanks ♥️♥️♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kanarakis Pantelis (@kanarakispantelis_official) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top