Meghan Markle: Απαγόρευσε στον Harry να επισκεφτεί τον άρρωστο πατέρα του!

H δούκισσα έβαλε «φρένο» στα σχέδια του δούκα

Μία από τις πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις της δούκισσας του Sussex στη Μ.Βρετανία

Κι όμως και οι πρίγκιπες δέχονται «απαγορεύσεις».  Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της βρετανικής Daily Mail, η Meghan Markle φέρεται να έχει απαγορεύσει στον σύζυγό της, πρίγκιπα Ηarry να ταξιδέψει πίσω στη Μεγάλη Βρετανία προκειμένου να δει τον άρρωστο με κορωνοϊό πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο.

Θετικός στον κορωνοϊό ο πρίγκιπας Κάρολος!

Ο 71χρονος Κάρολος, μετά τη διάγνωσή του ότι είναι θετικός στον ιό, μεταφέρθηκε στο κάστρο Balmoral στη Σκωτία μαζί με τη σύζυγό του, όπου και βρίσκεται σε απομόνωση.

Από δημόσια έξοδο του βασιλικού ζευγαριού στη Μ. Βρετανία/ AP Images

Η πηγή του βρετανικού tabloid δήλωσε ότι η Meghan είπε στον Harry πως δε συμφωνεί να ταξιδέψει προς οποιονδήποτε προορισμό και υπό οποιεσδήποτε περιστάσεις αυτή τη στιγμή.

«Η Meghan είπε ότι ο Harry έχει επικοινωνία με τον πατέρα του. Φυσικά και είναι απογοητευμένος… και οι δύο είναι επειδή έχουν μάθει να δρουν και θέλουν να κάνουν πολύ περισσότερα πράγματα για να βοηθήσουν» ανέφερε χαρακτηριστικά η πηγή της εφημερίδας.

Η τελευταία φορά που ο Harry είχε δει τον πατέρα του, Κάρολο, πριν αναχωρήσει για τον Καναδά, ήταν μέσα στον Μάρτιο. Έκτοτε ο δούκας του Sussex διαμένει σε έπαυλη στο Vancouver Island με τη Meghan και τον γιο τους, Archie, ενώ τα μέτρα που το ζευγάρι έχει λάβει για τον κορωνοϊό είναι πολύ αυστηρά.

Meghan Markle - Κορωνοϊός: Τα αυστηρά μέτρα που επιβάλλει στο προσωπικό της

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top