Meghan Markle - Κορωνοϊός: Τα αυστηρά μέτρα που επιβάλλει στο προσωπικό της

Μόνο λίγοι επίλεκτοι, μπορούν πλέον να αλληλεπιδρούν μαζί της

Μία από τις πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις της δούκισσας του Sussex στη Μ.Βρετανία

Ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Meghan Markle βρίσκονται σε καραντίνα στον Καναδά, ύστερα από τη ραγδαία εξάπλωση του νέου κορωνοϊού παγκοσμίως.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», η οποία επικαλείται αποκλειστικές δηλώσεις στενού φίλου της Meghan, η δούκισσα εμπιστεύθηκε σε φιλικά της πρόσωπα ότι ο σύζυγός της αισθάνεται «αβοήθητος» και «ανησυχεί» μήπως η γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ, και ο πατέρας του πρίγκιπας Κάρολος, προσβληθούν από τον πολύ μεταδοτικό ιό.

Meghan Markle: «Κόβει» την ανάσα με την total green εμφάνισή της!

«Η Meghan είπε ότι o σύζυγός της έχει έρθει σε επαφή με τον πατέρα του και τη γιαγιά του, τους οποίους και παρότρυνε να λάβουν πρόσθετες προφυλάξεις για το κορωνοϊό».

Επίσης η ίδια πηγή, δήλωσε στο βρετανικό ταμπλόιντ, ότι η δούκισσα του Sussex λαμβάνει αυστηρά μέτρα ασφαλείας για να προστατεύσει εκείνη και την οικογένειά της, απαιτώντας όλοι οι άνθρωποι που κάνουν ψώνια και βγαίνουν έξω για δουλειές, να φορούν γάντια ανά πάσα στιγμή και να ακολoυθούν ένα αυστηρό πρωτόκολλο υγιεινής, ενώ μόνο λίγοι επίλεκτοι, θα μπορούν να αλληλεπιδρούν μαζί της και με τα πρόσωπα της οικογένειάς της.

Η ίδια η Meghan Markle είναι επιμελής στο να μην αγγίζει το πρόσωπό της και να πλένει συχνά και σχολαστικά τα χέρια της.

«Είπε (σ.σ. η Meghan) ότι ο πανικός δε θα κάνει κανένα καλό. Δεν είναι απλώς μία επιλογή στο σπιτικό της. Δεν θέλει ο Άρτσι να δεχθεί κάθε περιττό στρες ή ένταση. Το σπίτι της είναι το ιερό της και είναι ένας τόπος ειρήνης και ηρεμίας», είπε φίλος της Meghan Markle.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top