Ο Νεκτάριος Σφυράκης μετά τα όσα είπε: «Έχουν στοχοποιηθεί τα παιδιά μου!»

Θα κινηθεί νομικά για τις δηλώσεις του

Μετά τη χθεσινή του στο «Ευτυχείτε» που προκάλεσε σάλο, ο Νεκτάριος Σφυράκης βγήκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για να διευκρινίσει τις δηλώσεις του.

Ο τραγουδιστής τόνισε πως τα λεγόμενά του παρερμηνεύθηκαν και πως ο ίδιος αναφερόταν στις διαφορετικές υποδομές που έχουν άλλα κράτη σε σχέση με την Ελλάδα για την προετοιμασία παιδιών από άλλες χώρες.

«Πάω τα παιδιά μου σε ιδιωτικό για να τα προφυλάξω από τους αλλοδαπούς»

Όπως είπε είναι και ο ίδιος παιδί μεταναστών κι έχει ζήσει μικρός αντίστοιχες καταστάσεις στη Γερμανία, στις οποίες όμως το κράτος μεριμνούσε για την απρόσκοπτη μαθητεία των ημεδαπών μαθητών, προσφέροντας ειδική προετοιμασία.

«Δεν ενέχει κανενός είδους ρατσισμό, αυτό που ήθελα να πω είναι ότι το σχολείο έχει πολλά προβλήματα και δεν αφήνει τον πατριώτη εκπαιδευτικό να κάνει σωστά τη δουλειά του», τόνισε.

Αποκάλυψη Έλληνα τραγουδιστή: «Με είπε gay και τον έσυρα στα δικαστήρια»

Στη συνέχεια κατήγγειλε τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN για την παραπλανητική λεζάντα στη συνέντευξή του, αποκαλύπτοντας πως εξαιτίας της στοχοποιήθηκαν τα παιδιά του και πως πρόκειται να κινηθεί νομικά κατά της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

«Εξαιτίας του τίτλου στοχοποιήθηκαν τα παιδιά μου, καθώς δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που είπα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, γιατί όλο αυτό έχει ζημιά σε μένα και ηθική βλάβη», είπε στον Γιώργο Λιάγκα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top