Ο πρίγκιπας Κάρολος κόβει την επιδότηση σε Harry - Meghan

Πόσα χρήματα θα χάσει το ζεύγος;

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ανακοίνωσαν το βράδυ της Τετάρτης πως θέλουν να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους αξιώματα, προκειμένου να εργαστούν και να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι.

Ο Harry δεν πρωτοτύπησε - Άλλοι γαλαζοαίματοι που έχουν παραιτηθεί

Η απόφασή τους αυτή άφησε εμβρόντητο το Μπάκινγχαμ, με τη βασίλισσα Ελισάβετ να χρειάζεται υπογλώσσια για να το «χωνέψει», αλλά και τον κόσμο ολόκληρου του πλανήτη, μιας και το θέμα έλαβε παγκόσμια έκταση.

Harry - Meghan: Ποιο ήταν το «βασιλικό» εισόδημά τους πριν παραιτηθούν

«Σκοπεύουμε να κάνουμε πίσω ως ‘’ανώτερα’’ μέλη της Βασιλικής Οικογένειας και να εργαστούμε για να είμαστε οικονομικά ανεξάρτητοι, ενώ συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε πλήρως την Αυτού Μεγαλειότητα, τη Βασίλισσα», δήλωσαν Meghan και Harry, έχοντας μάλλον, στο πίσω μέρος του μυαλού τους ότι θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν τη χρηματοδότηση του πρίγκιπα Καρόλου.

O πρίγκιπας Κάρολος/ AP Images

Σύμφωνα όμως, με πηγές των ‘’The Times’’, ο Κάρολος δε φαίνεται διατεθειμένος να κόβει «λευκή επιταγή» στο ζεύγος από εδώ και στο εξής. Να θυμήσουμε, ότι μέχρι πρότινος, ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex λάμβαναν μαζί με τον πρίγκιπα William και τη σύζυγό του, Kate Middleton,  4,9 – περίπου- εκατομμύρια λίρες από την περιουσία του Καρόλου στην Κορνουάλη. 

«Ο πρίγκιπας Κάρολος έχει καταστήσει σαφές ότι δεν πρόκειται να κόβει λευκή επιταγή πλέον στον γιο του», ανέφερε η πηγή χαρακτηριστικά.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top