Harry - Meghan: Ποιο ήταν το «βασιλικό» εισόδημά τους πριν παραιτηθούν

Tο υπέρογκο ποσό που χάνουν μετά το #Megxit

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Οι φήμες που ήθελαν τoν πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle ν’ απαρνούνται τους βασιλικούς τους τίτλους και καθήκοντα, μετά το ταξίδι τους στον Καναδά, τον τόπο καταγωγής της πρώην ηθοποιού, επιβεβαιώθηκαν.

Με μία ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram, ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex ανακοίνωσαν πως παραιτούνται από τα βασιλικά τους αξιώματα, επιθυμώντας να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι.

Μετά το Brexit, το... #Megxit: Τι δουλειά θα κάνουν Harry και Meghan;

«Σκοπεύουμε να κάνουμε πίσω ως ‘’ανώτερα’’ μέλη της Βασιλικής Οικογένειας και να εργαστούμε για να είμαστε οικονομικά ανεξάρτητοι, ενώ συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε πλήρως την Αυτού Μεγαλειότητα, τη Βασίλισσα», αναγραφόταν μεταξύ άλλων στο post.

Η βασίλισσα Ελισάβετ είχε ξεγράψει Harry - Meghan πριν παραιτηθούν!

Μαζί με την απαλλαγή από τα βασιλικά τους καθήκοντα και τις βασιλικές τους υποχρεώσεις, Meghan και Harry χάνουν και ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό χρηματικών εισπράξεων.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το ζεύγος θα σταματήσει να λαμβάνει γύρω στα 8 εκατομμύρια λίρες. Συγκεκριμένα, η βασίλισσα Ελισάβετ καταβάλλει ετησίως στα δύο αδέρφια, Harry και William, 5 εκατομμύρια λίρες από το ετήσιο βασιλικό κονδύλι που προέρχεται από τους Βρετανούς φορολογούμενους. Από αυτά τα 5 εκατομμύρια, ο Harry παίρνει περίπου τα 2.

Επίσης, οι δυο τους μοιράζονται – όχι ισότιμα –  3,15 εκατομμύρια λίρες για ανεπίσημες δαπάνες, με τον πρίγκιπας William να παίρνει και πάλι το μεγαλύτερο ποσό. Harry και Meghan Markle λαμβάνουν ακόμη 1 εκατομμύριο για τα λειτουργικά τους έξοδα, ενώ χρήματα παίρνουν και από την περιουσία του Καρόλου στην Κορνουάλη που υπολογίζονται στα 4,9 εκατομμύρια και τα μοιράζονται και αυτά με τον αδερφό του, William.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top