Σουζάνα από GNTM: «Δεν έχω δει τον πατέρα μου ούτε σε φωτογραφία»

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια της πρώην παίκτριας του GNTM

Η Σουζάνα συστήθηκε στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στον γυναικείο διαγωνισμό ομορφιάς κατάφερε να αποσπάσει θετικά αλλά και αρνητικά σχόλια μιας και ήταν μία από τις FF.

GNTM: Σουζάνα, Όλγα & Μαρίνα απαντούν στο... πικρόχολο Twitter!

Η πρώην παίκτρια του γυναικείου διαγωνισμού ομορφιάς βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια μιας και δε γνώρισε ποτέ τον πατέρα της.

«Η μαμά μου σχολείο πήγε εδώ, στην Ελλάδα, γυμνάσιο και λύκειο. Είναι πάρα πολλά χρόνια εδώ, πάνω από 20. Κι εγώ εδώ γεννήθηκα, αλλά η καταγωγή μας είναι από Σουδάν και Νιγηρία. Δεν είναι ότι δε θέλω να ξέρω τίποτα για τον μπαμπά μου, απλά ακόμα δεν είμαι έτοιμη να πάω να πιάσω τη μαμά μου και να τη ρωτήσω. Δεν ξέρω καν πώς είναι ο πατέρας μου, ούτε σε φωτογραφία δεν τον έχω δει. Δεν έχω καθόλου μνήμες».

GNTM - Σουζάνα: Ποζάρει αγκαλιά με τον αγαπημένο της!

Εκτός όμως για την απουσία του πατέρα από τη ζωή της αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι μεγάλωσε στο ίδρυμα μιας και η μητέρα της αδυνατούσε να μεγαλώσει εκείνη και την αδερφή της. «Όταν εγώ ήμουν τρίτη δημοτικού και η αδερφή μου στην πρώτη, η μητέρα μου μας πήγε σε ίδρυμα γιατί δεν μπορούσε να μας μεγαλώσει. Στην αρχή ήταν πάρα πολύ δύσκολα για μένα γιατί είχα αντίληψη και ήξερα τι γινόταν. Αλλά μετά με τον καιρό δεν είχα πρόβλημα γιατί το έβλεπα σαν κατασκήνωση. Μας πήγαιναν εκδρομές, μας έδιναν δώρα, ήταν πολύ ωραία», είπε η Σουζάνα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top