Μαρία Κίτσου-Μίνως Μάτσας: Είναι ζευγάρι εδώ κι έναν χρόνο

Ερωτευμένη η «Ελένη» από τις «Άγριες Μέλισσες» 

Είναι μια από τις πιο καταξιωμένες ηθοποιούς της νέας γενιάς, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1.

Η Μαρία Κίτσου, που τηλεοπτικά γνωρίσαμε ως «Μαρία Πολυδούρη» στη σειρά «Καρυωτάκης», παρότι κρατάει πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή, εδώ κι έναν χρόνο είναι ζευγάρι με τον γνωστό μουσικοσυνθέτη, Μίνω Μάτσα.

Μαζί στη θεατρική παράσταση «Οιδίπους» στο Κηποθέατρο Παπάγου το καλοκαίρι του 2018 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Το ζευγάρι δεν έχει κανένα λόγο να κρύβει τον έρωτά του, αφού δεν είναι λίγες οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις που κατά καιρούς έχουν κάνει, είτε σε πρεμιέρες της ηθοποιού, είτε σε άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Το ειδύλλιο ξεκίνησε στην παράσταση «Ο ηλίθιος» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, όπου ο Μίνως Μάτσας είχε τη μουσική επιμέλεια, ενώ η Μαρία Κίτσου υποδυόταν τη Ναστάζια Φιλίποβνα.

Ωστόσο η σχέση τους προχώρησε κατά τη διάρκεια του έργου «Οιδίπους: Ο μύθος της ιστορίας του κόσμου όπως τον είπαν οι Έλληνες».

Η ηθοποιός είχε δηλώσει για τον σύντροφό της: «Ναι, ο Μίνως με κάνει πολύ ευτυχισμένη! Ευτυχώς στο πλάι του. Είμαι πολύ καλά, νιώθω πολύ τυχερή κι ευγνώμων γι’ αυτό που ζούμε», ενώ στην ερώτηση αν ο μουσικοσυνθέτης βάζει μουσική στη ζωή της, απάντησε: «Ναι, υπέροχη μουσική!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top