Νίκος Πορτοκάλογλου: Το συγκινητικό post μετά την κηδεία του Μαχαιρίτσα

Η είδηση του θανάτου έχει συγκλονίσει τον γνωστό τραγουδιστή

Το στερνό «αντίο» στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα είπαν το μεσημέρι της Τετάρτης συγγενείς και φίλοι.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Νίκος Πορτοκάλογλου. Οι δύο καλλιτέχνες βρίσκονταν μαζί σε περιοδεία όλο αυτό το διάστημα, αλλά ήταν και πολύ καλοί φίλοι.

Συντετριμμένες η σύζυγος και η μοναχοκόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Σταρόβας για Μαχαιρίτσα: «Η καρδιά του που έβαζε σε κάθε νότα τον πρόδωσε!»

Κηδεία Μαχαιρίτσα: «Λύγισαν» ο γιατρός του και ο Νίκος Πορτοκάλογλου

Η είδηση του θανάτου τον συγκλόνισε και λίγες ώρες μετά την κηδεία έκανε και μια νέα συγκινητική ανάρτηση στα social media.
Ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία από ένα ταξίδι που είχαν κάνει στο εξωτερικό και τη συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Σήμερα αποχαιρετήσαμε τον συνταξιδιώτη μας».

Πορτοκάλογλου-Παπακωνσταντίνου: Είπαν το δικό τους «αντίο» στον Μαχαιρίτσα

 

Να υπενθυμίσουμε ότι μια τις πιο συγκινητικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν χθες στο Κοιμητήριο του Ζωγράφου, ήταν όταν ο Νίκος Πορτοκάλογλου εκφώνησε τον επικήδειο λόγο λέγοντας μεταξύ άλλων: «Τέσσερις δεκαετίες κοινής πορείας και δεν είχαμε συνεργαστεί ποτέ. Πέρυσι τέτοιες μέρες βρεθήκαμε για πρώτη φορά. Όταν μπήκε στο στούντιο κατάλαβα ότι ήταν ένα φωνακλάς αλλά μετά από λίγα λεπτά κάποιος πέταξε ένα αστείο, έσκασε αυτό το χαρακτηριστικό χαμόγελο. Μετά από 2-3 μέρες κατάλαβα ότι ήταν ένας φωνακλάς με χρυσή καρδιά. Ήταν ένας ευθύς, ειλικρινής άνθρωπος σε βαθμό κακουργήματος, ένα ευαίσθητο παιδί και απρόβλεπτο. Από την πρώτη στιγμή που ανεβήκαμε μαζί στη σκηνή ήταν λες και παίζαμε μαζί χρόνια. Λες και τα τραγούδια μας είχαν φτιαχτεί να δέσουν σε αυτό το πρόγραμμα. Θαύμασα την δύναμη που είχε σαν ερμηνευτής, το χάρισμα της επικοινωνίας που είχε με τον κόσμο».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top