Μαίρη Χρονοπούλου: Δείτε πως είναι σήμερα η ηθοποιός

Μία φίλη της ανέβασε φωτογραφία στο Facebook

Η συνέντευξη της Μαίρης Χρονοπούλου στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Τα κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια η Μαίρη Χρονοπούλου έχουν δυσκολέψει σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητά της.

Η εξομολόγηση της Μαίρης Χρονοπούλου στη «Ζήνα» για τη μεγάλη της απώλεια!

Η σπουδαία πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου χρειάστηκε να φιλοξενηθεί σε κέντρο αποκατάστασης για να αντιμετωπίσει τα έντονα κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, αφού έχασε τον φύλακα-άγγελό της, τη Γεωργιανή βοηθό της, η οποία ήταν κοντά της από το 2001.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μαίρη Χρονοπούλου♥♥ _ "Του αγοριού απέναντι" (Μια κυρία στα μπουζούκια - 1968) _ @faidwngeorgitsis @zoi_laskari_fanpage @mariaelenizoi @zoe_laskari @kostasvoutsas_official @mairi_xronopoulou_fp @mairi_xronopoulou_fanpage @mairixronopoulou_fanpage @mairh_xronopoulou #miakyriastampoyzoukia #mairixronopoulou #mairixronopoulou🎭 #μαιρουλαμου💫 #μαιρηχρονοπουλου❤ #μαίρηχρονοπούλου🌟 #κωσταςβουτσας #ζωηλασκαρη #φαιδωνγεωργιτσης #γιαννηςβογιατζης

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαίρη Χρονοπούλου (@mairixronopoulou_fanpage) στις


Όπως είχε εξομολογηθεί η ίδια στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Λαμάρα έφυγε οριστικά για την πατρίδα της. Πρόσφατα, μία καλή της φίλη την επισκέφθηκε στο σπίτι της στην Παιανία και φωτογραφήθηκε μαζί της, ενώ εκείνη ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top