Χρηστίδου-Μαραντίνης: Όταν είχαν μιλήσει για την κρίση στον γάμο τους

Η κοινή συνέντευξη που είχαν δώσει έναν χρόνο πριν

Έναν χρόνο πριν μιλούσαν ανοιχτά για την κρίση στη σχέση τους και σήμερα ανακοίνωσαν το τέλος του γάμου τους.

Χρηστίδου-Μαραντίνης: Ο γάμος, το love story τους και η πιο δύσκολη στιγμή

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ενημέρωσαν το κοινό και τους διαδικτυακούς τους φίλους ότι πρόκειται να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους, ύστερα από 13 χρόνια σχέσης!

Το περασμένο καλοκαίρι, η γνωστή παρουσιάστρια και ο frontman των Onirama είχαν παραχωρήσει την πρώτη τους κοινή συνέντευξη για το περιοδικό People, στην οποία αποκάλυπταν πώς ξεπερνούσαν τις κρίσεις στη σχέση τους…

-Έχετε περάσει κρίση, σε σημείο να θέλει ο ένας από τους δύο να φύγει από το σπίτι για να ηρεμήσει;

Σ.: Ο Θοδωρής φεύγει έτσι κι αλλιώς για αρκετά μεγάλα διαστήματα λόγω της δουλειάς του.

Θ.: Νομίζω πως αυτό μας έχει όντως βοηθήσει πολύ. Η απόσταση που παίρνουμε, εκ των πραγμάτων, εκτονώνει τις όποιες εντάσεις πολύ λυτρωτικά. Οπότε δεν χρειάστηκε να πάρουμε τέτοιου είδους μέτρα.

Σ.: Αυτό που σε μας συμβαίνει αναγκαστικά είναι πολυτέλεια τελικά, γιατί στα περισσότερα ζευγάρια δεν μπορεί να συμβεί. Επειδή είναι πολύ έντονο το γκομενικό στοιχείο στη σχέση μας, πολλές φορές λέμε πως ιδανικά θα έπρεπε να μένει ο καθένας στο σπίτι του! Η αλήθεια είναι πως ακόμα και τώρα πολλές φορές θα ανέβω να ετοιμαστώ σε άλλο δωμάτιο, ο Θοδωρής θα ετοιμαστεί σε άλλο, θα βγει έξω, θα χτυπήσει τον κουδούνι και θα μου πει «έχω έρθει να σε πάρω». Ξέρεις, όλο αυτό κρατάει ζωντανό το ερωτικό στοιχείο.

Διαζύγιο-βόμβα! Χωρίζουν Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης

-Ξέρω πως σας έχουν ζητήσει πολλές φορές να φωτογραφηθείτε μαζί για περιοδικό και να δώσετε κοινή συνέντευξη, αλλά δεν το είχατε κάνει μέχρι τώρα, πέρα από μια κοινή σας εμφάνιση στην ταξιδιωτική εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη. Τι σας είχε φρενάρει;

Θ.: Πολλές φορές μας το έχουν προτείνει, από τον πρώτο καιρό που είμαστε μαζί, και για τηλεοπτικές εκπομπές και για φωτογραφίσεις σε περιοδικά.

Σ.: Όμως δεν βρίσκαμε λόγο. Δεν είχαμε δουλέψει ποτέ μαζί και όταν δίνεις μια συνέντευξη η αφορμή είναι κάτι επαγγελματικό, όταν έχουμε μία δουλειά να προωθήσουμε.

-Βέβαια, σας έχουν κάνει προτάσεις για να συνεργαστείτε και τηλεοπτικά, ασχέτως που δεν το αποφασίσατε.

Θ.: Κινούμαστε σε διαφορετικούς χώρους. Όταν ήρθαν οι πρώτες προτάσεις, στηνόμασταν ακόμα με το συγκρότημα, δεν ήθελα να κάνω focus αλλού. Τηλεόραση έκανα αρκετά χρόνια μετά, στο X-Factor, αφού εδραιώθηκε το συγκρότημα, οπότε εκεί μπορούσε να ανοίξει ένας άλλος κύκλος. Ήμουν και προσωπικά πιο έτοιμος, γιατί πριν είχα μια φοβία.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top