Διαζύγιο-βόμβα! Χωρίζουν Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης

Το ανακοίνωσαν μέσα από τα social media

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε πριν από λίγο η ανακοίνωση του διαζυγίου της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη μετά από 13 χρόνια σχέσης, 9 γάμου και την απόκτηση δυο παιδιών, του Φίλιππου και του Μιχαήλ. 

Χρηστίδου-Μαραντίνης: To τελευταίο τους ταξίδι και οι μοναχικές διακοπές

Και οι δυο ανήρτησαν την παρακάτω ανακοίνωση στα προφίλ τους στο Instagram:

«Μέσα σε αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας, έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για εμάς και έχετε σταθεί δίπλα μας σε κάθε χαρά και λύπη μας. Είναι ιδιαίτερα αμήχανο που φτάνουμε μέσα από εδώ να ανακοινώνουμε κάτι τόσο προσωπικό αλλά αυτό συνεπάγεται της δουλειάς που έχουμε επιλέξει να κάνουμε και αγαπάμε τόσο πολύ, αλλά και του σεβασμού που τρέφουμε για όλους εσάς.

Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που μοιραζόμαστε για τα δύο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μια νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή.

Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων, για την διακριτικότητά σας απέναντι στην οικογένειά μας, σ’ αυτή τη νέα της αρχή».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sissy 👩🏻‍🦰 (@sissychristidou) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thodoris Marantinis (@thodorismarantinis_official) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top