Χρηστίδου-Μαραντίνης: Ο γάμος, το love story τους και η πιο δύσκολη στιγμή

Τίτλοι τέλους σε μια ιστορία αγάπης που τα είχε όλα

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ήταν ένα ζευγάρι που τα είχε όλα, έρωτα, αγάπη, πάθος και απέραντη στήριξη ο ένας στον άλλον! Σύμφωνα με τα όσα δήλωναν κατά καιρούς σε συνεντεύξεις τους η σχέση τους ήταν δυνατή και με εντάσεις. 

Διαζύγιο-βόμβα! Χωρίζουν Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης

Και οι δύο από Θεσσαλονίκη ξεκίνησαν πριν από 13 χρόνια το κοινό ταξίδι της ζωής και απέκτησαν δυο αγόρια. Τον 10χρονο Φίλιππο-Ραφαήλ και τον 6χρονο Μιχαήλ-Άγγελο. 

Η γνωριμία τους και η ιστορία αγάπης 

Το πρώην, πλέον, ζευγάρι συναντήθηκε και αντάλλαξε τις πρώτες του ματιές στην Χαλκιδική (σε συναυλία) το καλοκαίρι του 2004. Μετά από τη συναυλία κοινοί τους φίλοι αποφασίζουν να συνεχίσουν το βράδυ τους στην παραλία. Έτσι ανάμεσα σε φίλους, το αγαπημένο ζευγάρι δεν βρήκε την ευκαιρία να γνωριστεί καλύτερα με αποτέλεσμα να χωριστούν με μόνη ανάμνηση, ο ένας το βλέμμα του άλλου. 


«Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2004 από μια συναυλία στη Χαλκιδική» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο In Style η Σίσσυ για τη γνωριμία της με τον Θοδωρή.

«Είχαμε περάσει τέλεια, μεγάλη παρέα, μετά καθίσαμε στην παραλία που ήταν πολύ ατμοσφαιρικά, και ο τρόπος που έγινε ήταν μαγικός. Κολλητοί δεν ήμασταν ποτέ, αλλά δεν υπήρχε και κάτι να παίζει στον αέρα. Το timing μας έφερε κοντά. Χαθήκαμε για λίγο, χώρισα κι εγώ από μια σχέση. Δεν έπρεπε να γνωριστούμε από την αρχή. Είχαμε ήδη πολλές εμπειρίες μαζί, είχαμε μοιραστεί πράγματα οπότε ήρθε και έδεσε. Από την πρώτη στιγμή που γίναμε ζευγάρι έλεγα «μα τι κάναμε τόσο καιρό;».

Ο Θοδωρής Μαραντίνης είχε αναφέρει σε συνέντευξη του στο People: «Με τη Σίσσυ γνωριζόμαστε πριν γίνουμε ζευγάρι και την κατάλληλη στιγμή που και οι δυο είχαμε τη δυνατότητα να πάμε την σχέση μας σε ένα επόμενο επίπεδο, αποφασίσαμε να είμαστε μαζί. Ουσιαστικά το φλέρτ μεταξύ μας πάντα υπήρχε, απλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή ώστε να εκδηλωθεί».

O γάμος και τα παιδιά

Στη συνέχεια λοιπόν της γνωριμίας και του φλέρτ, στο διάστημα των τεσσάρων ετών, άρχισαν οι κοινές εμφανίσεις μέχρι όπου το χαρμόσυνο νέο δεν άργησε να έρθει! 

Η Σίσσυ Χρηστίδου έγκυος στο πρώτο της παιδί. Και το όνομα αυτού, Φίλιππος Ραφαήλ. Έναν χρόνο μετά την γέννηση του γιου τους γίνεται και ο γάμος τους στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής στις 16 Αυγούστου του 2009. 

«Και ποιο όνειρο να φτάσει, εκεί που φτάσαμε εμείς και πόσο αξίζει κάτι αν δεν το μοιραστείς».. έλεγε το προσκλητήριο γάμου της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη.

Τον Αύγουστο του 2013 έρχεται να ολοκληρώσει την ευτυχία τους, ο Άγγελος Μιχαήλ! Η Σίσσυ και ο Θοδωρής φαίνεται πως έχουν βρει τη μυστική συνταγή της ευτυχίας και η αγάπη τους μένει ανεξίτηλη στον χρόνο...

Εκείνη είναι πάντα στο πλευρό του, σε όλες του σχεδόν τις συναυλίες και σε όλες τις πρεμιέρες. Εκείνος το ίδιο. Πάντα ήταν δίπλα της και μάλιστα τον Οκτώβριο του 2018 την είχε υπερασπιστεί δημόσια, όταν ο Δημήτρης Παπανώτας είχε σχολιάσει αρνητικά τα παραπάνω κιλά της Σίσσυς.

Ο τραγουδιστής είχε γράψει τα εξής στο Instagram:

«Το γυναικείο σώμα είναι από μόνο του ένα θαύμα, καθώς δίνει ζωή. Είναι απογοητευτικό και στενάχωρο που εν έτη 2018 υπάρχουν ακόμα «άντρες», «δημοσιογράφοι», «άνθρωποι», οι οποίοι ασχολούνται με τα κιλά μιας γυναίκας και χλευάζουν δημοσίως, μη έχοντας στοιχειώδη αντίληψη του ρόλου τους και της κοινωνικής τους ευθύνης. Ή τουλάχιστον το σπάνιο απ’ ότι φαίνεται στοιχείο της ανθρωπιάς.
Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ χιούμορ, σάτιρας, προσβολής, κακίας, κοινωνικού σχολιασμού, bullying. Μεταξύ Eπαγγελματία και Ψωνάρας… Πρέπει να υπάρχουν όρια, αρχές και παιδεία. Για ένα κόσμο καλύτερο, αυτό είναι το καθήκον μας. Αφήστε τις γυναίκες να είναι όπως γουστάρουν, χαρείτε τις καμπύλες και τις ατέλειες τους. Γιατί ακριβώς αυτή είναι η ομορφιά τους!»

Χρηστίδου-Μαραντίνης: To τελευταίο τους ταξίδι και οι μοναχικές διακοπές

Η πιο δύσκολη στιγμή της σχέσης τους

Τον Οκτώβριο του 2016 η Σίσσυ είχε μείνει για τρίτη φορά έγκυος και τελικά έχασε το μωράκι. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή για την οικογένειά τους.

«Ήταν από εκείνες τις στιγμές της ζωής μας που φάνηκε πόσο ουσιαστική και δυνατή είναι η σχέση μας. Τόσο δύσκολες στιγμές συνήθως χωρίζουν ή ενώνουν ακόμα περισσότερο τα ζευγάρια. Εμάς το τραγικό αυτό γεγονός, όπως είναι η αποβολή, ναι, δημιούργησε ένταση και μεγάλη στενοχώρια, όμως ενωμένοι και κοιτάζοντας μπροστά με αισιοδοξία το ξεπεράσαμε», είχε πει, στο περιοδικό You Weekly και τον Γιώργο Μιχαλόπουλο, ο frontman των Onirama.

Παράλληλα, ο τραγουδιστής είχε δηλώσει πως, παρά την άτυχη έκβαση της εγκυμοσύνης, δεν φοβούνται και θέλουν να αποκτήσουν ακόμα ένα παιδί, ενώ, σε ερώτηση για την δημόσια στήριξη που δείχνει ο ένας στον άλλον, απαντά πως «μετά από τόσα χρόνια που είμαστε μαζί, σίγουρα υπάρχει κάτι πολύ ουσιαστικό και μια δυνατή αγάπη που μοιραία εκδηλώνεται σε κάθε κίνηση, με οποιονδήποτε τρόπο ή κουβέντα».

Το νέο σπίτι και το τέλος μιας σχέσης ζωής

Πριν από έναν χρόνο, τον Φεβρουάριο του 2018 το ζευγάρι μετακομίζει σε ένα υπέροχο σπίτι στα Μελίσσια και δείχνει ευτυχισμένο! Τίποτα δεν προμήνυε το τέλος μιας σχέσης...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Monday canceled ❌

A post shared by Sissy 👩🏻‍🦰 (@sissychristidou) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

• Monday •

A post shared by Sissy 👩🏻‍🦰 (@sissychristidou) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Maradinians take Olympus🏔 @visitmygreece #ComingSoon #Channelara

A post shared by Sissy 👩🏻‍🦰 (@sissychristidou) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨Everything is better after eight feet meet under a blanket ✨

A post shared by Sissy 👩🏻‍🦰 (@sissychristidou) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🙏🏻 #bestnine #bestnine2018 #top9 #grateful #kaiEgwKaiEgw

A post shared by Sissy 👩🏻‍🦰 (@sissychristidou) on

Έτσι λοιπόν φτάνουμε στο σήμερα, όπου με μια κοινή ανάρτηση στο Instagram ο Θοδωρής και η Σίσσυ ανακοινώνουν το διαζύγιό τους!

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top