Διάσημος τραγουδιστής γυμνός στο κρεβάτι με θέα Ελλάδας!

Ανέβασε τη θερμοκρασία!

Ο λόγος για τον Sergey Lazarev ο οποίος με αφορμή το MadWalk βρέθηκε στην Ελλάδα με σκοπό να εμφανιστεί στο event και να παρουσιάσει live το τραγούδι του! Ως λάτρης των social media, ο ίδιος δημοσίευσε αρκετά στιγμιότυπα από την παραμονή του στην Αθήνα και τα μέρη που επισκέφθηκε.

Δεν αρκέστηκε στα ελληνικά τοπία και τόλμησε να κάνει και μια πολύ hot ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αναστατώνοντας τις θαυμάστριές του. Δημοσίευσε μια φωτογραφία που έβγαλε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμεινε στην οποία φαίνεται να ποζάρει «όπως τον γέννησε η μανούλα του», ολόγυμνος στο κρεβάτι, τυλιγμένος με λευκά σεντόνια.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good Morning, Beautiful World ... Доброе утро, Красивый мир ... Sergey’s back !!! #greece #sergeylazarev #сергейлазарев #eurovision #Russia #голаяспина

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sergey Lazarev (@lazarevsergey) στις

 

Ο δημοφιλής και γοητευτικός τραγουδιστής συμμετείχε το 2016 στη Eurovision, όπου κατάφερε, μάλιστα, να κατακτήσει την 3η θέση. Τώρα, τρία χρόνια αργότερα, ετοιμάζεται να επιστρέψει στη σκηνή του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού, με στόχο την πρωτιά. Το τραγούδι το οποίο θα ερμηνεύσει έχει τον τίτλο «Scream» , ενώ πίσω από τον καλλιτέχνη βρίσκονται ξανά δύο Έλληνες, ο Δημήτρης Κοντόπουλος και ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top