Διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός χώρισε μετά από 14 χρόνια!

Απρόσμενος χωρισμός στην ελληνική showbiz

Η Αγγελική Λάμπρη και ο Αντώνης Αγγελόπουλος μετά από 14 χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να χωρίσουν! Η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης που έγιναν ζευγάρι στα γυρίσματα του θρυλικού «Παρά Πέντε» δεν ζουν πλέον μαζί.

Οι δυο τους έγιναν ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου. Κράτησαν χαμηλούς τόνους για τη σχέση τους, απέφυγαν τα φλας και τις δηλώσεις, ακόμα και όταν περιμένοντας να γεννηθεί η κόρη τους, έκαναν σύμφωνο συμβίωσης.

Αντώνης Αγγελόπουλος - Αγγελική Λάμπρη / φωτογραφία ndp

Γι’ αυτό μίλησε η Αγγελική πολύ αργότερα και μόνο όταν είχε ήδη διαρρεύσει το θέμα. Τα γκρίζα σύννεφα, στη σχέση του ζευγαριού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Reallife, εμφανίστηκαν τον χειμώνα και οδήγησαν τους δυο τους να ρίξουν αυλαία στη σχέση τους.

«Πρόκειται για έναν «βελούδινο» χωρισμό», υποστηρίζουν άνθρωποι από το κοντινό τους περιβάλλον. «Η Αγγελική Λάμπρη και ο Αντώνης Αγγελόπουλος έχουν κρατήσει πια μια φιλική σχέση και έχουν συνεχή επικοινωνία για χάρη της πανέμορφης κόρης τους, που αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητας τους», τονίζουν οι ίδιες πηγές στην εφημερίδα. Δεν θέλησαν ποτέ να στρέψουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους, γι’ αυτό και κατάφεραν για ένα διάστημα να μη μαθευτεί ότι δεν είναι πλέον μαζί και ότι προχωρούν σε διαφορετικούς δρόμους.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top