Η Pamela είναι στην Ελλάδα: Κατακεραυνώνει Τσίπρα και στηρίζει Βαρουφάκη!

Αποθέωσε τον πρώην υπουργό Οικονομικών η Αμερικανίδα σταρ

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγα 24ώρα η διάσημη ηθοποιός και αιώνιο σύμβολο του σεξ, Pamela Anderson.

Η άλλοτε «ναυαγοσώστρια» της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Baywatch», θα εμφανιστεί στο νέο σόου του Νίκου Κοκλώνη «It’s Show Time», το οποίο κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο Σάββατο.

Η Pamela για Τσίπρα-Βαρουφάκη!
Κατά την παραμονή της στη χώρα μας, μάλιστα δημοσίευσε στο blog της συνέντευξη όπου μιλάει για την Ελλάδα, τον Αλέξη Τσίπρα και τον Γιάνη Βαρουφάκη!

Στο ερώτημα αν έχει μάθει ελληνικές λέξεις, η Πάμελα Άντερσον απαντά: «ΟΧΙ. Ελπίζω να το προφέρω σωστά. Θαυμάζω τους Έλληνες που είπαν ΟΧΙ στο περίφημο δημοψήφισμα αψηφώντας την ΕΕ». Όπως εξήγησε στη συνέχεια: «Το OXI ήταν η λέξη σύμβολο κατά της ιταλικής κατοχής, όταν οι φασίστες είχαν κυριεύσει την Ελλάδα και έγινε πάλι διάσημη σαν λέξη κατά τα χρόνια της κρίσης το 2015 όταν η Ελλάδα έκανε ένα ιστορικό δημοψήφισμα, όπου η πλειοψηφία του πληθυσμού (61%) ψήφισε OXI καταψηφίζοντας τη συμφωνία με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και τις τράπεζες που θα αύξανε το χρέος της Ελλάδας και θα επέβαλλε δομικές μεταρρυθμίσεις και λιτότητα με τις ιδιωτικοποιήσεις δημόσιας περιουσίας. Ήταν το πιο ηρωικό γεγονός της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας με χιλιάδες ανθρώπους στους δρόμους που για πρώτη φορά αισθάνθηκαν αξιοπρέπεια με το να πουν απλά την λέξη “ΟΧΙ”».

Η Pamela backstage στο σόου του Νίκου Κοκλώνη

Στη συνέχεια είπε: «Όμως, δυστυχώς, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα αποφάσισε να συνθηκολογήσει και την επομένη του δημοψηφίσματος ο Γιάνης Βαρουφάκης παραιτήθηκε».

Lady Gaga: Η πρώτη της ανάρτηση για τον φίλο (;) της, Bradley Cooper

Η πληθωρική πρωταγωνίστρια του Baywatch περιγράφει τη σημερινή εικόνα της Ελλάδας, την οποία φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλά. «Σήμερα, αν κοιτάξετε την Ελλάδα, θα δείτε ότι τα περισσότερα αεροδρόμια ανήκουν σε γερμανικές εταιρείες (Fraport), το λιμάνι του Πειραιά ανήκει στους Κινέζους, οι πολίτες είναι υπερχρεωμένοι και υπάρχει παντού φτώχεια αλλά και μετανάστευση νέων ανθρώπων. Έτσι, το ΟΧΙ σημαίνει κάτι σήμερα. Είναι ένα σύμβολο το οποίο δεν πρέπει να ξεχαστεί».

Στο ερώτημα ποιος είναι ο ποιος σημαντικός διάσημος Έλληνας εν ζωή, η Pamela απαντάει: «Ο Γιάνης Βαρουφάκης. Είπε ΟΧΙ όταν ήταν υπουργός Οικονομικών και ήταν πηγή έμπνευσης για πολίτες σε όλη την Ευρώπη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top