Lady Gaga: Η πρώτη της ανάρτηση για τον φίλο (;) της, Bradley Cooper

Η πρώτη της ανάρτηση μετά το... ερωτικό τρίγωνο των Oscar

"Να βρείτε έναν άντρα να σας κοιτάει όπως ο Bradley Cooper την Lady Gaga". Είναι μόνο ένα από τα όσα γράφτηκαν σε twitter και λοιπά social media, καθώς όλοι εντόπισαν αυτό που είχε τραγουδήσει πριν από πολλά χρόνια η Άννα Βίσση: η ατμόσφαιρα (ήταν) ηλεκτρισμένη.

Δεν ήθελαν και πολύ να ξαναφουντώσουν -πάνω που είχαν καταλαγιάσει- οι φήμες που ήθελαν τους δύο πρωταγωνιστές της ταινίας "A Star is Born" να έχουν έρθει λίγο πιο κοντά από όσο θα έπρεπε. Ειδικά αφού υπάρχει και η Irina Shayk στη μέση. Και μπορεί πολλοί να απορούν πώς γίνεται να έχεις δίπλα σου μια από τις ομορφότερες και πιο σέξι (αν όχι την πιο σέξι) γυναίκα του πλανήτη και να... λοξοκοιτάς, αλλά δε διέφυγε της προσοχής κανενός τα διαπεραστικά βλέμματα που αντάλλασαν στη σκηνή του Dolpy Theatre κατά την 91η απονομή βραβείων Όσκαρ.

Όσκαρ 2019: H επική στιγμή που η Lady Gaga αγκαλιάζει την Irina Shayk

Λίγες ώρες αφότου απέσπασε το "χρυσό" αγαλματίδιο για το καλύτερο τραγούδι κι αφότου φλέρταρε μαζί του μπροστά στις κάμερες, αλλά και το "καυτό" κορίτσι του και τη μαμά του, η Gaga μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram επιχειρεί να βάλει τελεία στο τι τρέχει μεταξύ τους. Άλλος θα έλεγε ότι μπορεί και να ρίχνει στάχτη στα μάτια, γιατί όλοι είδαμε το vibe μεταξύ τους.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nothing could be more special than sharing this moment at the Oscars with a true friend and artistic genius.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga) στις

«Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο σημαντικό από το να μοιράζομαι αυτή την στιγμή στα Όσκαρ με έναν αληθινό φίλο και ιδιοφυή καλλιτέχνη», έγραψε η Mother Monster στην κοινή τους φωτογραφία που ανέβασε στα social media, τονίζοντας πως με τον Bradley «No sex, just friends».

Υπάρχει, μάλιστα, και δημοσίευμα της Guardian που έγραφε για το ντουέτο: «Και το Όσκαρ σε αυτούς που ερωτεύτηκαν στην πραγματικότητα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων... τη Lady Gaga και τον Μπράντλεϊ Κούπερ…».

Τα συμπεράσματα δικά σας. Ωστόσο, να μην παραλείψουμε να υπενθυμίσουμε πως εκείνη πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε επίσημα τον χωρισμό της από τον Christian Carino, με τον οποίο ήταν ζευγάρι από τον Φεβρουάριο του 2017. Αλλά και το ότι κι εκείνος ανήρτησε στο Instagram βίντεο από τα Όσκαρ με τους δυο τους.

 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top