Όσκαρ 2019: H επική στιγμή που η Lady Gaga αγκαλιάζει την Irina Shayk

Την ώρα που οι φήμες για την σχέση της με τον Cooper οργιάζουν

Αν κάτι θα θυμόμαστε για πάντα από τα φετινά Όσκαρ, αυτό θα είναι το τραγούδι του Bradley Cooper με την Lady Gaga «Shallow» που ερμήνευσαν μαζί πάνω στη σκήνη.

«O Bradley Cooper άφησε έγκυο τη Lady Gaga» - H εκρηκτική χημεία τους

Μάλιστα, προσφάτως, δημοσίευμα του περιοδικού Life & Style έκανε λόγο για σύννεφα στη σχέση του ηθοποιού με την Irina Shayk. 

Συγκεκριμένα, αποκάλυπτε πως το ζευγάρι είναι ένα βήμα πριν το χωρισμό και ήδη ο ηθοποιός περνά πολλά βράδια μακριά από το μοντέλο και την κόρη τους. 

Vanity Fair Oscar Party: Tι φόρεσαν οι stars μετά την απονομή των βραβείων

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφερόταν σε συχνούς καυγάδες μεταξύ τους, επισημαίνοντας πώς αιτία αυτών είναι ως επί το πλείστον η Gaga, καθώς ο Bradley έχει θεοποιήσει την συμπρωταγωνίστρια του στην ταινία «A Star is Born» και η Irina κουράστηκε να νιώθει παραγκωνισμένη.

Παράλληλα, οι θαυμαστές της Lady Gaga, έχουν αρχίσει να πιστεύουν πως ο χωρισμός της από τον αρραβωνιαστικό της, Christian Carino, λίγο μετά τα γυρίσματα του «A Star is Born» μόνο τυχαίος δεν ήταν.

Ωστόσο, μια κίνηση της Lady Gaga προς την Irina Shayk κατά τη διάρκεια της βραδιάς των Oscar, έβαλε τέλος στις φήμες για κακές σχέσεις των δύο γυναικών. Συγκεκριμένα, λίγο μετά την παραλαβή του βραβείου της, η τραγουδίστρια αγκάλιασε σφιχτά την μελαχρινή καλλονή, θέλοντας έτσι να κλείσει τα κακά στόματα.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top