«O Bradley Cooper άφησε έγκυο τη Lady Gaga» - H εκρηκτική χημεία τους

Δείτε στο video την καυτή live ερμηνεία του «Shallow» στα Oscar

Aξέχαστη θα μείνει σε πολλούς η live performance του Bradley Cooper και της Lady Gaga κατά τη διάρκεια της 91ης απονομής των βραβείων Oscar στο «Dolby Theater».

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας «A Star is Born» («Ένα Αστέρι Γεννιέται»), έκαναν το κοινό αλλά και εκατομμύρια τηλεθεατές να «κολλήσουν» στις οθόνες με την ερμηνεία τους, η οποία ήταν κάτι παραπάνω από εκπληκτική.

Όσκαρ Α΄ Γυναικείου Ρόλου στην «Ευνοούμενη» του Λάνθιμου

Όσκαρ 2019: Όταν δάκρυσε ο Λάνθιμος - «Γιώργο, είσαι ο καλύτερος»

Oι δύο star σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και ανέβηκαν στη σκηνή για την ερμηνεία του τραγουδιού, δίχως να τους παρουσιάσει κανείς. Φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision

Όπως θα δείτε και στο video, η εκρηκτική χημεία της pop star και του διάσημου ηθοποιού την ώρα που ερμήνευαν το «Shallow» έκανε πολλούς να αναρωτηθούν αν συμβαίνει κάτι παραπάνω μεταξύ τους, με το Twitter να… οργιάζει.

Oι αγκαλιές και οι τρυφερές τους ματιές on stage. Φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision

Τα σχόλια για τις ματιές και τα… «κοντινά» ενσταντανέ Bradley Cooper και Lady Gaga έδωσαν και πήραν, με πολλούς να κάνουν λόγο για ειδύλλιο, ενώ άλλους χρήστες να αστειεύονται πως μετά από αυτή την performance η Lady Gaga έμεινε έγκυος.

Οι καυτές ματιές κατά τη διάρκεια της live ερμηνείας τους

Η 33χρονη pop star, η οποία κέρδισε επίσης το  Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού για το «Shallow», δεν παρέλειψε να αναφερεί κατά τη διάρκεια της τελετής στον Cooper, λέγοντας πως «δεν υπάρχει άλλο άτομο στον κόσμο με το οποίο θα μπορούσα να ερμηνεύσω το συγκεκριμένο τραγούδι».

H ερμηνεία τους έκανε κοινό και τηλεθεατές να παραμιλούν.Φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/Associated Press

Τα σχόλια στο Twitter

 

 

 

 

Από κάτω η Irina Shayk κοιτούσε

Την ώρα που η σκηνή είχε πάρει φωτιά, στις από κάτω θέσεις η Irina Shayk θαύμαζε τον σύντροφό της αλλά και την Lady Gaga.

Ιrina Shayk και Bradley Coope στο Κόκκινο Χαλί. Φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP

Τι κι αν τα πικρόχολα σχόλια την ήθελαν να έχει «σκάσει» από τη ζήλια της; Η Ρωσίδα καλλονή, η οποία έχει αποκτήσει και ένα παιδί με τον Bradley Cooper, είχε άκρως υποστηρικτικό ρόλο, αν και κάθισε ανάμεσα στον σύζυγό της και την τραγουδίστρια. 

Ο Bradley, η Irina και η μαμά του. Φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP

Με την επιστροφή της Lady Gaga και του Bradley Cooper από τη σκηνή, η Irina αγκάλιασε ένθερμα την pop star, ενώ ο Cooper έδωσε στη σύντροφό του ένα τρυφερό φιλί μπροστά την Lady Gaga.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top